• GrađanIN o jubileju Radio Inđije: Pokojniku se ne čestita rođendan

  Pokret Građanin se osvrnuo na 50 godina Radio Inđije saopštenjem člana pokreta, nekadašnjeg novinara, Dragana Ingnjatovića. On u svom obraćanju, između ostalog, kaže da bi “ bilo lepo da se danas slavi i da zaposlenima i legendama ove kuće, a bilo ih je mnogo, i danas su neki živi, čestitamo rođendan“ – Ali, kako to […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GrađanIN o jubileju Radio Inđije: Pokojniku se ne čestita rođendan
  Foto: GrađanIN

  Pokret Građanin se osvrnuo na 50 godina Radio Inđije saopštenjem člana pokreta, nekadašnjeg novinara, Dragana Ingnjatovića.

  On u svom obraćanju, između ostalog, kaže da bi “ bilo lepo da se danas slavi i da zaposlenima i legendama ove kuće, a bilo ih je mnogo, i danas su neki živi, čestitamo rođendan“

  Ali, kako to da učinimo kada taj program skoro niko ni ne prati jer nas već godinama ne budi glas Gradimira Živkovića, a ima li autentičnije naracije od čika Luletove? Nema više čuvenog kadra centra grada, na kanalu RTI, raskrsnice Titove, Novosadske i Cara Dušana na TV ekranima. Nema ni onog čuvenog radijskog  programa kojeg se svi sećaju. – podseća Ignjatović i dodaje da „RTI u celini i u tom obliku više ne postoji, i Bože, oprosti mi, htedoh napisati da se pokojniku ni ne čestita rođendan.

  Кao dugogodišnji novinar, i nekada davno i novinar te kuće, Dragan Ignjatović kaže da mora priznati da mu padaju na pamet sva velika imena nekadašnjeg radija.

  –  I pitam se šta bi oni rekli na ovo današnje stanje RTI koja je nakon prolaska kroz metamorfozu (privatizacija) svedena na deo Sremske TV, dakle ne postoji, već je deo regionalnog medija stacioniranog u Šidu. Кoliko se u zemljopis razumem, nema tu više ni I od Inđije. Eto, to uradiše, a nas ni ne pitaše. Boško Damjanović, Nebojša Rađenović, Stevan Majić, Imre Кoroknai i ostali… Svima su to poznata imena. Кo danas radi na RTI? Znate li ikoga ko radi dobar posao i ko je po tome poznat? – kaže Dragan Ignjatović i dodaje da ne poznaje novinare sadašnje RTV Inđija

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/ko-je-indjiji-ukrao-radio/

  Ako je do mene, oprostite mi, ali imam utisak da se taj medij danas ne bavi temama koje interesuju narod, tačnije, mislim da se čak ni ne bavi narodom, nego politikom, zapravo su puki izveštači sa presecanja vrpce na nekom od događaja, neki su veliki, budimo realni, a neki su potpuno nevažni i ne bi trebalo ni da se spomenu, a kamoli da ih prenese neki tv kanal ili radio stanica. – navodi u svom saopštenju, između ostalog Dragan Ignjatović.

  Srećan ti rođendan, draga uspomeno, moja učiteljice i uspavani simbolu Inđije, pamtimo sve, i pokušaćemo da te sačuvamo od zaborava, a glavni preduslov za to je SLOBODA. Dolazi i vreme za nju! – zaključuje član pokreta GrađanIN.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pola-veka-radio-indije/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija