• Grbović: PSG izlazi na izbore sa strankama koje su se opredelile da izađu na birališta

  Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je danas da će ta stranka izaći na izbore sa strankama koje su se opredelile da izađu na birališta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Grbović: PSG izlazi na izbore sa strankama koje su se opredelile da izađu na birališta
  Foto: IN Medija

  Dodao je da će PSG nastaviti koalicionu saradnju sa onom većinom stranaka koje su potvrdile ranije definisan stav – da u slučaju da 2. juna budu održani svi lokalni izbori da na njima i učestvuju.

  Najbolji, a verovatno i jedini način da se očuva jedinstvo koalicije ‘Srbija protiv nasilja’, jeste da se poštuje stav većine i da zajedno nastupimo na svim predstojećim izborima. – rekao je Grbović za portal Danas.rs, odgovarajući na pitanje da li koalicija „Srbija protiv nasilja“ još uvek postoji, nakon razilaženja po pitanju izlaska na beogradske izbore.

  Upitan da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlukom o spajanju beogradskih i lokalnih izbora za 2. juni uspeo da razbije, čini se krhku, koaliciju „Srbija protiv nasilja“, predsednik PSG-a je odgovorio da je jedini način očuvanja jedinstva koalicije da se zajedno izađe na predstojeće izbore.

  U tom slučaju ni Aleksandar Vučić, ni bilo ko sa te strane ne bi imao razloga za sreću, a postojale bi šanse da mnogim građanima donesemo slobodu u njihovim gradovima i opštinama. – rekao je Grbović.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Napadnit novinar Radara Vuk Cvijić

  Vuk Z. Cvijić, novinar Radara, fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. Njega je pesnicom u glavu udario urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević kojeg je sreo u Kosovskoj […]