• Grujčić Marko pobednik Кupa Srbije

  Streljaštvo SK Mladost Inđija. Na finalu Кupa Srbije za pionire, kadete i mlađe juniore, koje je održano u Smederevu 19. septembra, veliki uspeh je ostvario pionir inđijske Mladosti Grujčić Marko. Nekako iz senke, jer nije važio za favorita, Marko je odličnim rezultatom, svojim najboljim do sada, od 186 krugova za dva kruga nadmašio favorita Stefanović […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Streljaštvo SK Mladost Inđija.

  Na finalu Кupa Srbije za pionire, kadete i mlađe juniore, koje je održano u Smederevu 19. septembra, veliki uspeh je ostvario pionir inđijske Mladosti Grujčić Marko.

  Nekako iz senke, jer nije važio za favorita, Marko je odličnim rezultatom, svojim najboljim do sada, od 186 krugova za dva kruga nadmašio favorita Stefanović Dimitrija iz Кikinde. Treće mesto je pripalo Terek Stefanu takođe iz Кikinde. Na korak do medalje je ostao drugi predstavnik Inđije, Lukač Jovan kome je sa 182 kruga pripalo 4. mesto. Grujčić je odlično pucao i na početku sezone koja je prekinuta u martu, plasirao se među najboljih 10 pionira Srbije ali se postavljalo pitanje kako će prekid u takmičenjima uticati na njegovu formu. Ispalo je odlično i sada je izvesno da će se na njega ozbiljno računati i na prvenstvu Srbije koje se održava 10. oktobra.

  Odličan nastup na finalu je zabeležila i pionirka Džonić Lana kojoj je pripalo 2. mesto sa 187 krugova. Lana je odlično pucala i u konkurenciji kadetkinja ali joj je zbog slabog početka i slabe prve serije, na kraju pripalo 6. mesto. Od bronze je delilo 3 kruga.

  Sezona se nastavlja 26. septembra kada je, takođe u smederevu na programu prvenstvo Srbije za kadete i mlađe juniore a na ovom takmičenju nastupiće 7 takmičara Mladosti.


  SportIn Biz, Dragan Alimpijević SK Mladost.

  Čestitamo našoj mladoj nadi Inđijskog kluba na osvojenom prvom mestu kupa u streljaštvu, kao i njegovom treneru Draganu Alimpijeviću.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]