Grujčić Marko pobednik Кupa Srbije

Categories VESTIPosted on

Streljaštvo SK Mladost Inđija.

Na finalu Кupa Srbije za pionire, kadete i mlađe juniore, koje je održano u Smederevu 19. septembra, veliki uspeh je ostvario pionir inđijske Mladosti Grujčić Marko.

Nekako iz senke, jer nije važio za favorita, Marko je odličnim rezultatom, svojim najboljim do sada, od 186 krugova za dva kruga nadmašio favorita Stefanović Dimitrija iz Кikinde. Treće mesto je pripalo Terek Stefanu takođe iz Кikinde. Na korak do medalje je ostao drugi predstavnik Inđije, Lukač Jovan kome je sa 182 kruga pripalo 4. mesto. Grujčić je odlično pucao i na početku sezone koja je prekinuta u martu, plasirao se među najboljih 10 pionira Srbije ali se postavljalo pitanje kako će prekid u takmičenjima uticati na njegovu formu. Ispalo je odlično i sada je izvesno da će se na njega ozbiljno računati i na prvenstvu Srbije koje se održava 10. oktobra.

Odličan nastup na finalu je zabeležila i pionirka Džonić Lana kojoj je pripalo 2. mesto sa 187 krugova. Lana je odlično pucala i u konkurenciji kadetkinja ali joj je zbog slabog početka i slabe prve serije, na kraju pripalo 6. mesto. Od bronze je delilo 3 kruga.

Sezona se nastavlja 26. septembra kada je, takođe u smederevu na programu prvenstvo Srbije za kadete i mlađe juniore a na ovom takmičenju nastupiće 7 takmičara Mladosti.


SportIn Biz, Dragan Alimpijević SK Mladost.

Čestitamo našoj mladoj nadi Inđijskog kluba na osvojenom prvom mestu kupa u streljaštvu, kao i njegovom treneru Draganu Alimpijeviću.

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *