• Habanera u Keltskom selu

  Gudački kvartet Habanera nastupiće u sredu 11. avgusta u Keltskom selu u Inđiji. Koncert počinje u 20 časova. Prodaja ulaznica počeće sat vremena pre početka koncerta na biletarnici Keltskog sela po ceni od 200 dinara, saopštili su organizatori. Gudački kvartet Habanera čine četiri žene: Nina Birač, Šerin Radeski, Marta Petrović i Milica Grujić. Poznate su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Habanera u Keltskom selu

  Gudački kvartet Habanera nastupiće u sredu 11. avgusta u Keltskom selu u Inđiji. Koncert počinje u 20 časova. Prodaja ulaznica počeće sat vremena pre početka koncerta na biletarnici Keltskog sela po ceni od 200 dinara, saopštili su organizatori.

  Gudački kvartet Habanera čine četiri žene: Nina Birač, Šerin Radeski, Marta Petrović i Milica Grujić. Poznate su po posebnom pristupu svojim instrumentima, fuziji pop, rok, folk i klasične muzike, ali i brojnim obradama koje su uradile.

  – Uživamo dok izvodimo rock, izazov nam je da obradimo numere moderne pop muzike, MTV hitove npr, ali se bavimo i obradama domaćeg etno folka što uvek odlično prolazi kod ljudi, jer se iznenade kada čuju “Đelem, đelem” u aranžmanu za gudački kvartet. Veliki deo našeg repertoara čini i filmska muzika, kako iz stranih, tako i domaćih filmova, rekle su članice benda svojevemeno za portal “Wannabe magazin”.

  U istom prostoru, nekoliko dana kasnije, 15. avgusta nastupaju i Orthodox Celts, koji za tu priliku pripremaju akustični koncert za decu.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]