• Hapšenja zbog sumnje da su prodavali drogu

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u saradnji sa novosadskom policijom uhapsili su, u odvojenim akcijama dve osobe koje se sumnjiče za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Hapšenja zbog sumnje da su prodavali drogu

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. J. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

  Prilikom pretresa njenog stana u Novom Sadu, policija je pronašla 30,28 grama belog praha za koji se sumnja da je kokain, 38,38 grama materije za koju se sumnja da je ekstazi, digitalnu vagicu, kao i izvesnu sumu dinarskog i deviznog novca za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga. 

  Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku je, uz krivičnu prijavu, privedena tužilaštvu

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su A. N. (39), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga. 

  Prilikom pretresa njegovog stana u Novom Sadu, policija je pronašla 200 grama bilјne materije za koju se sumnja da je marihuana, digitalnu vagicu, kao i veću sumu dinarskog i deviznog novca za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga. 

  Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu.

  Rešenjem sudije za prethodni postupak, A. N. je određen pritvor do 30 dana.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem

  Pećinci: Uhapšen zbog više teških krađa

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećincima, uhapsili su Z. J. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška […]