Humanitarni bazar za Lanu Jovanović

Categories VESTIPosted on

Grupa žena iz Inđije već neko vreme aktivno organizuje humanitarne bazare sa prodajom knjiga čija sva zarada bude iskorišćena kao donacija za malu Lanu Jovanović iz Novog Sada.

Humanitarni bazar za Lanu Jovanović.

Tokom vikenda bili su održani bazari u Inđiji i u Sremskim Karlovcima gde su po rečima organizatora uspeli da sakupe više od 500.000 dinara.

Mala Lana ima svega godinu dana i ustanovljena joj je dijagnoza spinalna mišićna atrofija, tip 1. „Radi se o vrlo progresivnoj bolesti koja napada mišiće i brzo se gube osnovne životne funkcije kao što su hodanje, varenje hrane, gutanje i disanje.“

Po informacijama organizacije „Budi human“ Lana je sa pet meseci dobila lek koji je zaustavio njenu bolest, a za lek koji je može izlečiti roditeljima je potreban ogroman novac.

Lana Jovanovic Budi human

Trenutno je sakupljeno:

107.317.094,29 RSD
10.688,05 EUR
1.025,00 CHF
1.500,00 NOK

Humanitarni bazar za Lanu Jovanović će se i dalje održavati, naše devojke ne odustaju i dalje se bore da sakupe što više novca za Lanu i po rečima jedne od organizatora ukoliko imate igračke, dečije knjige, stripove, zabavnike i zanimljive knjige za odrasle koje želite da poklonite možete ih ostaviti u „Oazi“ svakoga dana od 8 do 20h, subotom do 15 h!

„Svakoga dana smo bliži potrebnoj sumi novca, pokažimo da ništa nije nedostižno.“

Bravo devojke.

Humanitarni Bazar sremski karlovci zahvalnica

 

Foto: Emilija G.
Info: Humanitarna organizacija Budi human

Podeli na društvenim mrežama:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *