• Humanitarni dečiji matine u subotu 28. oktobra

  Tinkerlab i Brainobrain Inđija u subotu 28.oktobra od 11 sati organizuje dečiji matine Diznijevih klasika a sav prikupljen novac od ulaznica biće uplaćen za lečenje mlade rumljanke Teodore. Cena ulaznice na matine je 350 dinara. Na pomenutom matineu deca će imati priliku da pogledaju neke od Diznijevih klasika koji će biti puštani sa projektora uz […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Humanitarni dečiji matine u subotu 28. oktobra

  Tinkerlab i Brainobrain Inđija u subotu 28.oktobra od 11 sati organizuje dečiji matine Diznijevih klasika a sav prikupljen novac od ulaznica biće uplaćen za lečenje mlade rumljanke Teodore. Cena ulaznice na matine je 350 dinara.

  Na pomenutom matineu deca će imati priliku da pogledaju neke od Diznijevih klasika koji će biti puštani sa projektora uz kokice i sokiće, najavljuju organizatori ove humanitarne matine akcije.

  – Sav prikupljeni novac uplatićemo za Teodorino lečenje. Svakako možete dodati i više – jer je neophodan veliki novac da bi Teodora mogla da započne svoj oporavak. Nada je sada antibolna pumpa koja može da se ugradi u Beču, zbog svih testiranja, troškova boravka i lečenja, tačna suma nije poznata, ali je pretpostavka da je potrebno oko 100.000 evra. – kaže za IN Medija Ivana Nikić edukator Tinkerlab i Brainobrain školice.

  Teodora je devojka iz Rume koje je zbog tumora na kičmi imala 5 operacija na VMA, te operacije su pored uklanjanja tumora, ostavile i određene posledice, ona je neko vreme mogla da se kreće na štakama, ali je zbog ogromnih bolova sada u invalidskim kolicima, a neophodna joj je fizikalna terapija kako bi povratila snagu mišića i pokretljivost. Humanitarna matine akcija biće održana u Tinkerlab i Brainobrain školici u TQ”Vegas” na prvom spratu.

  V.Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije ZABAVA

  Humanitarni dečiji matine u subotu 28. oktobra

  Tinkerlab i Brainobrain Inđija u subotu 28.oktobra od 11 sati organizuje dečiji matine Diznijevih klasika a sav prikupljen novac od ulaznica biće uplaćen za lečenje mlade rumljanke Teodore. Cena […]