• I Inđija uvodi energetske vaučere

  Nakon Sremske Mitrovice, Rume i Sombora energetske vaučere će građanima uručivati i opština Inđija. Novčani iznos koji će se dodeljivati najsiromašnijima u opštini Inđija je 10.000 dinara, odlučili su većnici na današnjoj sednici. Kako bi dobili subvencije građani Inđije treba da ispune određene uslove, a ko ima pravo na korišćenje odlučiće stručna komisija. Između ostalog, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  I Inđija uvodi energetske vaučere

  Nakon Sremske Mitrovice, Rume i Sombora energetske vaučere će građanima uručivati i opština Inđija.

  Novčani iznos koji će se dodeljivati najsiromašnijima u opštini Inđija je 10.000 dinara, odlučili su većnici na današnjoj sednici. Kako bi dobili subvencije građani Inđije treba da ispune određene uslove, a ko ima pravo na korišćenje odlučiće stručna komisija.

  Između ostalog, za ispunjavanje uslova je potrebno da građani imaju prebivalište na teritoriji inđijske opštine kao i da ukupni mesečni prihod i primanja po članu domaćinstva ne prelaze 50.000 dinara.

  Pokrajinska vlada daje 50 miliona za energetske vaučere za najsiromašnije, na listi 17 opština

  Pokrajinska vlada izdvojila je 50 miliona dinara za nabavku energenata za socijalno ugroženo stanovništvo na teritoriji Vojvodine. Ovom merom podrške biće obuhvaćeno 3.330 najugroženijih domaćinstava, koja će dobiti vaučere od 15.000 dinara, koje će moći da iskoriste za plaćanje računa ili za refundaciju troškova za kupovinu ogrevnog drveta, uglja, peleta ili mazuta.

  Pomoć će biti upućena opštinama koje ne mogu samostalno da obezbede sredstva za pomoć socijalno najugroženijim građanima, koji zbog visoke cene energenata nisu u mogućnosti da prevaziđu poteškoće u vezi s nabavkom ogreva.

  Opštine kojima će biti upućena pomoć su: Bela Crkva, Kovin, Alibunar, Plandište, Novi Bečej, Sečanj, Žitište, Nova Crnja, Novi Kneževac, Kanjiža, Senta, Ada, Čoka, Mali Iđoš, Apatin, Bač i Vrbas.

   IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]