• I ove godine Toyo Tires finansira 5 dana besplatnog klizanja

  Kompanija Toyo Tries i ove godine inđiskoj deci poklanja pet dana besplatnog klizanja. Ova kompanija prema najavama od 27. januara do 1. februara kao „odgovorna kompanija“ svim ljubiteljima klizanja finansirati zabavu. Ove godine lokalna samouprava je izdvojila čak 8 miliona dinara za postavku i 45 dana rada klizališta, sezona je počela 17. decembra a zvaničan […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  I ove godine Toyo Tires finansira 5 dana besplatnog klizanja

  Kompanija Toyo Tries i ove godine inđiskoj deci poklanja pet dana besplatnog klizanja. Ova kompanija prema najavama od 27. januara do 1. februara kao „odgovorna kompanija“ svim ljubiteljima klizanja finansirati zabavu.

  Ove godine lokalna samouprava je izdvojila čak 8 miliona dinara za postavku i 45 dana rada klizališta, sezona je počela 17. decembra a zvaničan prestanak rada klizališta je 1. februar. Poslednjih 5 dana sezone, prema najavama, pored 8 miliona dinara koje su finansirali građani latiće kompanija Toyo Tries.

  Ustanova sportski centar još nije objavila bilans klizališne sezone u vidu broja prodatih karata i sati klizanja kao ni visinu računa za struju obzirom da je zima bila topla te je za hlađene podloge utrošeno više novca.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dan-klizanja-indjincane-kostao-oko-210-hiljada-dinara/

  Direktor Ustanove sportski centar Ilija Trbović medijima je kazao da postoji mogućnost da se sezona klizanja nastavi i nakon 1. februara u dogovoru sa lokalnom samoupravom, tom prilikom ne navodeći koliko će još novca iz budžeta biti odvojeno za produžetak zakupa.

  -Ukoliko vremenske prilike dozvole i ukoliko i posle 1. februara bude hladnijih dana, ustanova Sportski centar u dogovoru sa loklanom samoupravom je donela odluku da produži sezonu i da pokloni još nekoliko dana besplatnog klizanja za inđijske mališane.- rekao je Trbović.

  Niko ne govori o odnosu uloga i zarade na klizalištu, pored predviđenih osam miliona dinara i ove godine deca plaćaju sat vremena klizanja a ako je suditi po prethodim sezonama klizalište posluje u minusu, na štetu građana.

  Naime, u sezoni 2020. godine od uloženih 3,3 miliona dinara Sportski centar je zaradio 32 hiljade dinara dok je skok zarade u 2021. godini očigledan ali i ulog koji je povećan više nego duplo. Plan zarade Sportskog centra, na uloženih 8 000 000 dinara (osam miliona dinara) novca građana, je bio 51.000 dinara. Međutim, za bruto zarade sportskih saradnika (pomoćnih poslova na klizalištu, izdavanje klizaljki i obuka klizanja)  ukupno je planirano da se potroši deset puta više tačnije 510 hiljada dinara.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/trbovic-mere-stednje-elektricne-energije-za-klizaliste-primenjivace-se-u-sportskoj-hali/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Javna rasprava o rebalansu budžeta od 27. aprila

  U ponedeljak, od 10 sati, održaće se sednica Opštinskog veća na kojoj će većnici doneti Zaključak o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine […]