Inđija: O rebalansu budžeta u zadnji čas

Iako je lokalna vlast ranije najavljivala da će rebalans biti usvojen u ovom mesecu to se još uvek nije dogidilo bez obzira na preporuke DRI (državne revizorske komisije) gde se navodi da je lokalna samouprava dužna da od oktobra da predlog Nacrta budžeta za iduću 2024. godinu. U „zadnji čas“ je zakazana sednica Opštinskog veća, […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Inđija: O rebalansu budžeta u zadnji čas

Iako je lokalna vlast ranije najavljivala da će rebalans biti usvojen u ovom mesecu to se još uvek nije dogidilo bez obzira na preporuke DRI (državne revizorske komisije) gde se navodi da je lokalna samouprava dužna da od oktobra da predlog Nacrta budžeta za iduću 2024. godinu.

U „zadnji čas“ je zakazana sednica Opštinskog veća, kada će se konačno na dnevnom redu naći dugonajavljivani rebalans.

Većnici će o ovoj bitnoj temi doneti odluku na sednici koja je zakazana za 25. oktobar 2023. godine.

Nakon toha će se održati javna rasprava o rebalansu budžeta i to od 31. oktobra do 15. novembra ove godine.

Nacrt Odluke o rebalansu će biti prestavljen na otvorenom sastanku sa građanima koji je zakazan za 6. novembar, u zgradi Opštine Inđija, sa početkom od 10 časova.

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.