• Inđija: Obeležen Svetski dan borbe protiv multiple skleroze

  Pomoćnici ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Biljana Barošević i Dejan Šijak posetili su Opštinu Inđija . Kako se navodi u saopštenju Opštine Inđija, dosadašnje zajedničke aktivnosti Ministarstva i opštine rezultirale su rekonstrukcijom prostorija i krova Saveza za sport i rekreaciju invalida opštine Inđija. Iz lokalne samouprave najavljuju da je sledeći projekat, koji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Obeležen Svetski dan borbe protiv multiple skleroze

  Pomoćnici ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Biljana Barošević i Dejan Šijak posetili su Opštinu Inđija .

  Kako se navodi u saopštenju Opštine Inđija, dosadašnje zajedničke aktivnosti Ministarstva i opštine rezultirale su rekonstrukcijom prostorija i krova Saveza za sport i rekreaciju invalida opštine Inđija.

  Iz lokalne samouprave najavljuju da je sledeći projekat, koji će se realizovati do kraja septembra, rekonstrukcija krovne rekonstrukcije Međopštinske organizacije slepih i slabovidih Inđija-Stara Pazova.

  Svetski dan borbe protiv multipla skleroze, autoimune bolesti koja napada centralni nervni sistem i koja ima veoma nepredvidiv tok obeležava se 30. maja.

  U Srbiji u 2022. godini još uvek ne postoji Nacionalni registar za multipla sklerozu, stoga se samo pretpostavlja da je od ove bolesti u Srbiji obolelo oko 12.000 pacijenata, naveo je portal N1.

  Naslovna: Opština Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija