• INĐIJA: Pušten na slobodu muškarac koji je pokušao da siluje ženu pred detetom

  Inđinčanku M.M je u nedelju 16. jula ispred porodične kuće, dok je vozila dete u kolicima pokušao da siluje muškarac V.D star oko 50 godina. Slučaj je prijavila policiji koja ga je našla na osnovu opisa i snimaka video nadzora stanovnika ulice Svetog Save. Muškarac koji je priznao delo je pušten nakon obavljenog razgovora a […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  INĐIJA: Pušten na slobodu muškarac koji je pokušao da siluje ženu pred detetom
  Pixabay

  Inđinčanku M.M je u nedelju 16. jula ispred porodične kuće, dok je vozila dete u kolicima pokušao da siluje muškarac V.D star oko 50 godina. Slučaj je prijavila policiji koja ga je našla na osnovu opisa i snimaka video nadzora stanovnika ulice Svetog Save. Muškarac koji je priznao delo je pušten nakon obavljenog razgovora a ženi je rečeno da tom ulicom sigurno više neće proći.

  Dok se u nedelju 16. jula oko 8:40 sati M.M sa detetom vraćala iz prodavnice, primetila je da je prati muškarac koji pored sebe gura bicikl. U trenutku dok prilazila porodičnoj kući muškarac je hvata za ruku i govori kako želi da je poljubi i da nije manijak. Dok je jednom rukom drži drugom joj zadiže majicu, dete koje je u kolicima pored majke vrišti, ona uspeva da se otrgne, otvori kapiju i ugura dete u dvorište.

  Napao me ispred kuce ja sa detetom od godinu i po rekao je  izvini mogu da te poljubim, rekla sam mu da se skloni od mene  a on me uhvatio za ruku poceo da me vuce ka sebi. Kaže nisam manijak i uhvatio me za majicu da je podiže. Počela sam da vristim da ga guram od sebe i jedva se otrrgnem. Moje dete koje sam gurnula u kapiju je doživelo napad panike i plača. – svedoči za IN Medija M.M

  Muškarac je nakon toga na biciklu otišao prema parku Vašarište, na sebi je imao tamni kačket, crvenu majicu, tamnu trenerku sa belim detaljima,  kovrčave kose, visok je oko 180, mršav i neuredan. Prema detaljima koje je dala i snimcima kamera sa obližnjih kuća muškarac je pronađen u sredu 19. jula.

  -Rekli su mi da je uhvaćen saslušan, da je priznao delo i da je pravdao time da me već neko vreme viđa I da se zaljubio. Plakao je i rekao da nije znao kako da mi priđe i da se to više nikada neće ponoviti. I onda su ga pustili. Mene su “umirili” tako šro su rekli da on sigurno više neće proći mojom ulicom. Šta to znači? Da je svaka druga ulica za mene i moje dete nebezbedna? Za bilo koju drugu ženu. Ne mogu da verujem da nakon priznanja da je to uradio, oni takvog čoveka puste da šeta slobodno. – naglašava ona.

  Preporuka policije je bila da vest o čoveku koji napastvuje žene u ulici Svetog Save, ona sama prenese po komšiluku ali da se takva vest ne nađe u medijima jer bi to remetilo istragu.

  -Komšiluku sam rekla, oni su i učestvovali da se lakše pronađe čovek koji je napao mene i moje dete. Jako sam uplašena, živim sama sa detetom, ne mogu da razmišljam o tome da li će se neko zaljubiti pa me napastvovati. Ne mogu da verujem da mu nisu dali zabranu prilaska, bilo kako da su odreagovali. Ne, on je pušten a ja treba da žIvom u strahu i da se osvrćem dok šetam ulicom. – kazala je ona.

  Njoj je rečeno da će je naknadno kontaktirati tužilaštvo da dopuni izjavu pa da se donese odluka šta dalje, isto tako joj je rečeno da je muškarac od ranije poznat policiji I da je već privođen zbog “sitnih krađa”.  

  -Ja samo želim da kažem da je od početka godine ubijeno 22 žene, ja neću da budem sledeća. Tog čpveka ne poznam, ali ću dok sam živa pamtiti njegove sitne oči, zube koji su puni naslaga uvučeni na unutra kao neki pacov, tog stiska ruke, zadizanja majice, vrisku mog deteta, moju nemoć i na kraju institucije koje kažu neće on više. –

  Naslovna: EU Parliament

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]