• Inđija: Rebalansom budžeta predviđen 31 milion za medije

  Lokalna vlast u opštini Inđija rešila je da rebalansom budžeta poveća iznos namenjen za ostvarivanje i unapređivanje javnog interesa u oblasti javnog.informisanja i to za 6 miliona dinara. Podsetimo da je na poslednjem konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja, opština Inđija je, polovinom jula ove godine, nakon odluke Komisije za ocenu medijskih projekata dodeila ukupno 25,8 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Rebalansom budžeta predviđen 31 milion za medije

  Lokalna vlast u opštini Inđija rešila je da rebalansom budžeta poveća iznos namenjen za ostvarivanje i unapređivanje javnog interesa u oblasti javnog.informisanja i to za 6 miliona dinara.

  Podsetimo da je na poslednjem konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja, opština Inđija je, polovinom jula ove godine, nakon odluke Komisije za ocenu medijskih projekata dodeila ukupno 25,8 miliona dinara medijima koji godinama unazad dobijaju novac iako u tim medijima ne postoji informacija koja bi mogla da se okarakteriše kao javni interes.

  Od predviđenih 25.875.000 dinara za Sremsku televiziju I Radio Televiziju Inđija dodeljeno je 12 miliona dinara. Takođe, dodeljno je milion dinara za Centralnu produkciju Saveti Kovačević koja emituje emisiju “Cicina tezga” na Sremskoj televiziji. Ostali mediji registrovani u opštini Inđija dobili su ukupno 4,3 miliona dinara.

  Više o dodeli novca

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indija-258-miliona-za-medije-opstina-i-ovog-puta-odbila-projekat-in-medije/

  Nacrt Odluke o rebalansu, koju su usvojili članovi Opštinskog veća predviđa da se za medije ovog puta izdvoji 31 milion dinara.

  Rebalans budžeta će biti prestavljen na otvorenom sastanku sa građanima koji je zakazan za 6. novembar, u zgradi Opštine Inđija, sa početkom od 10 časova.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indija-o-rebalansu-budzeta-u-zadnji-cas/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]