Inđija: Turistički samit Vojvodine održaće se u KC i vinariji „Šapat“

Turistička organizacija opštine Inđija će 8. i 9. juna 2023. biti domaćin drugog Turističkog samita Vojvodine. Samit podeljen u dva dana biće održan u Kulturnom centru Inđija i drugog dana u Vinariji “Šapat” u Novom Slankamenu. Na panelu će govoriti osim domaćina, direktora Turističke organizacije Milana Bogojevića i predsednika opštine Vladimira Gaka, niz gostiju iz […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Inđija: Turistički samit Vojvodine održaće se u KC i vinariji „Šapat“

Turistička organizacija opštine Inđija će 8. i 9. juna 2023. biti domaćin drugog Turističkog samita Vojvodine. Samit podeljen u dva dana biće održan u Kulturnom centru Inđija i drugog dana u Vinariji “Šapat” u Novom Slankamenu.

Na panelu će govoriti osim domaćina, direktora Turističke organizacije Milana Bogojevića i predsednika opštine Vladimira Gaka, niz gostiju iz pokrajinskih sekretarijata kao i ministr turizma i omladine Husein Memić i direktori turističkih organizacija Srbije i Vojvodine.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Dr Nenad Ivaniševic, pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu,́Aleksandar Sofić, direktorka Turističke organizacije Srbije  Marija Labović i predsednik Privredne komore Vojvodine. Boško Vučurević govoriće na panelu “Turizam kao instrument javne diplomatije”.

Nakon toga direktori Turističkih organizacija Novog Sada, Zlatibora, Beograda, Niša i Inđije govoriće prvog dana panela na temu “Proaktivnost, strategija i strast kao pokretači u turizmu”.

Završni panel prvog dana agendom je predviđen za  diskusiju na temu “Perspektiva za razvoj kongresnog turizma Vojvodine” u kojoj će učestvovati, direktor Kongresnog biroa Srbije Dušan Borovčanin, direktor Visoke škole za organizacione nauke EDUKA Filip Đoković, direktora Novosadskog sajma Slobodana Cvetkovića, direktoricu Sava Centra Kristinu Milinčić I direktoricu Turističke organizacije Vojvodine Natašu Pavlović.

Nakon, prošlogodišnjeg, prvog Turističkog samita Vojvodine održanog u Novom Sadu,na kom je učešće uzelo 200 učesnika iz oblasti turizma, Inđija je odabrana za domaćina ovogodišnjeg samita koji će se održati u sali Kulturnog centra u Inđiji 8. i 9. juna.

Samit će okupiti turističke agencije, turističke organizacije, hotelijere, restoratere, razvojne agencije, medije, kulturne institucije i sve ostale zainteresovane privredne subjekte.

V.M (IN Medija)

Povezane vesti:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/drugi-turisticki-samit-vojvodine-u-indiji-8-i-9-juna/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.