• Inđija: Vozio sa 2,43 promila alkohola u organizmu, bez dozvole

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača koji su pod dejstvom alkohola učinili prekršaj nasilnička vožnja i jednog pod uticajem psihoaktivnih supstanci. Policija u Rumi zaustavila je 45-godišnjaka koji je upravljao „šervoletom“  sa 2,98 promila alkohola u organizmu, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici. MUP […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Vozio sa 2,43 promila alkohola u organizmu, bez dozvole
  Foto: IN Medija

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača koji su pod dejstvom alkohola učinili prekršaj nasilnička vožnja i jednog pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

  Policija u Rumi zaustavila je 45-godišnjaka koji je upravljao „šervoletom“  sa 2,98 promila alkohola u organizmu, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

  MUP je saopštio da su u Inđiji iz saobraćaja isključeni 26-godišnji vozač „škode“ sa 2,43 promila alkohola u organizmu i bez položenog vozačkog ispita i 23-godišnjak koji je upravljao „sitroenom“ pod uticajem kanabisa.

  Na području Sremske Mitrovice patrola je zatekla 19-godišnjaka sa probnom vozačkom dozvolom u vreme kada mu nije dozvoljena vožnja, a koji je odbio alkotestiranje, kao i 44-godišnjeg vozača „forda“ kome je prošle godine oduzeta vozačka dozvola zbog kaznenih poena.

  Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

  Iz Uprave apeluju na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija