• Inđijski naprednjaci se pripremaju za „najveći skup ikada u Srbiji“

  Opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija priprema se za „najveći skup ikada u Srbiji“ koji je za 26. maj najavio predsednik te stranke Aleksandar Vučić. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici inđijskih naprednjaka podeljen je post na kojem piše „12 dana do najvećeg skupa u istoriji Srbije“. Podsetimo, lider SNS-a Aleksandar Vučić rekao je da  postoji mogućnost […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđijski naprednjaci se pripremaju za „najveći skup ikada u Srbiji“

  Opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija priprema se za „najveći skup ikada u Srbiji“ koji je za 26. maj najavio predsednik te stranke Aleksandar Vučić.

  Na zvaničnoj Fejsbuk stranici inđijskih naprednjaka podeljen je post na kojem piše „12 dana do najvećeg skupa u istoriji Srbije“.

  Podsetimo, lider SNS-a Aleksandar Vučić rekao je da  postoji mogućnost da cela Vlada Srbije bude smenjena, a da novi izbori budu u septembru.

  Kako je Aleksandar Vučić ranije najavio, 26. maja u Beogradu, održaće se skup „za odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti Srbije“, „najveći skup u istoriji Srbije“.

  Prema njegovim mrečima, skup će biti održan ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. maja u poslepodnevnim satima.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gradanin-predena-je-crvena-linija-drustvo-je-u-opasnosti/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika