• Inđija: 4 miliona dinara za konak manastira u Sremskim Karlovcima

  Članovi Opštinskog veća će na narednoj sednici doneti Zaključak o odobravanju sredstava za  sufinansiranje izgradnje konaka manastira Vavedenje Presvete Bogorodice u Sremskim Karlovcima. Reč je o 4 miliona dinara koja su bila opredeljena za drugi javni konkurs namenjen za sufinansiranje crkava i verskih zajednica. U obrazloženju Zaključka piše da se na drugi konkurs, koji je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: 4 miliona dinara za konak manastira u Sremskim Karlovcima

  Članovi Opštinskog veća će na narednoj sednici doneti Zaključak o odobravanju sredstava za  sufinansiranje izgradnje konaka manastira Vavedenje Presvete Bogorodice u Sremskim Karlovcima. Reč je o 4 miliona dinara koja su bila opredeljena za drugi javni konkurs namenjen za sufinansiranje crkava i verskih zajednica.

  U obrazloženju Zaključka piše da se na drugi konkurs, koji je raspisan 18. maja ove godine, niko nije prijavio te su predviđena sredstva iz opštinskog budžeta, u visini od 4 miliona dinara,ostala neraspoređena.

  Kako se navodi,  Eparhija sremska, obratila se 22. juna 2022. godine,Opštinskom veću opštine Inđija i predsedniku opštine Inđija, molbom za sufinansiranje izgradnje konaka manastira Vavedenja Presvete Bogorodice u Sremskim Кarlovcima. Uz molbu za sufinansiranje izgradnje konaka manastira Vavedenja Presvete Bogorodice u Sremskim Кarlovcima, Eparhija sremska je priložila ponudu firme: „Radosavljev gradnja“ od 21. februara. 2022. godine, kao i Ugovor o izgradnji konaka u okviru kompleksa manastira Vavedenja Presvete Bogorodice u Sremskim Кarlovcima.

  Nakon što većnici na sednici, koja je zakazana za ponedeljak 11. jul, usvoje predlog Zaključka, predsednik opštine Inđija će zaključiti ugovor  sa Eparhijom sremskom.  

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/eparhija-sremska-kupila-veterinarsku-stanicu-u-indjiji/

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija