• Inđija: Budžet u 2023. godini 4,8  milijardi dinara

  Na današnjoj sednici Skupštine opštine Inđija je usvojen budžet za narednu godinu koji će iznositi 4 milijarde i 885 miliona dinara. Predsednik opštine Vladimir Gak kaže da je od 2016. godine izvršenje lokalnog budžeta 100 odsto uvećano. – 2016 godine izvršenje budžeta je bilo 1,6 milijardi dinara dok ovu godinu završavamo sa oko 3 milijarde […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Budžet u 2023. godini 4,8  milijardi dinara

  Na današnjoj sednici Skupštine opštine Inđija je usvojen budžet za narednu godinu koji će iznositi 4 milijarde i 885 miliona dinara. Predsednik opštine Vladimir Gak kaže da je od 2016. godine izvršenje lokalnog budžeta 100 odsto uvećano.

  2016 godine izvršenje budžeta je bilo 1,6 milijardi dinara dok ovu godinu završavamo sa oko 3 milijarde prihoda. Sledeće godine očekujem da bude negde oko 3,4 milijarde dinara. To je više nego sto procentno povećanje u odnosu na pre šest godina. To znači daleko više ulaganja infrastrukturu, obrazovanje i u sve ono što svakodnevno dobijamo od naših građana, kao zahteve odnosno potrebe i tako ćemo se raditi i u narednom periodu. – izjavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

  Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija

  Pored odluke o budžetu, lokalni parlament je doneo odluku i o Programu uređivanja građevinskog zemlјišta za 2023.godinu kao i Program otuđenja i davanja u zakup građevinskog zemlјišta za 2023.godinu,

  Odbornici su razmatrali i doneli Rešenje o davanju saglasnosti na Program poslovanja javnih preduzeća, ustanova i Agencija čiji je osnivač opština Inđija kao i Rešenje o davanju saglasnosti na Izmene finansijskog plana Mesnih zajednica.

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija