• Inđija: Četrdesetosmogodišnji muškarac vozio pod uticajem kokaina, tridesetpetogodišnjak pod dejstvom kanabisa

  Kako je naveo MUP , pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su četvoricu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, dvojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, od kojih jedan nije imao vozačku dozvolu, kao i još trojicu koji su takođe upravlјali vozilima bez vozačke dozvole. Patrola u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Četrdesetosmogodišnji muškarac vozio pod uticajem kokaina, tridesetpetogodišnjak pod dejstvom kanabisa

  Kako je naveo MUP , pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su četvoricu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, dvojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, od kojih jedan nije imao vozačku dozvolu, kao i još trojicu koji su takođe upravlјali vozilima bez vozačke dozvole.

  Patrola u Inđiji zaustavila je četrdesetosmogodišnjeg muškarca koji je vozio „bmv“ pod uticajem kokaina i tridesetpetogodišnjeg vozača „mercedesa“ pod dejstvom kanabisa i bez vozačke dozvole, saopštio je MUP.

  Policija u Staroj Pazovi zaustavila je četrdesetogodišnjaka koji je vozio „audi“ sa 2,45 promila alkohola u organizmu i pedesetjednogodišnjeg vozača „kie“ sa 2,46 promila alkohola.

  U Rumi je zatečen četrdesetjednogodišnjak koji je upravlјao „opelom“ sa 2,24 promila alkohola u organizmu, a u Pećincima dvadesetsedmogodišnji biciklista sa 2,26 promila alkohola.

  Ovim vozačima je određeno zadržavanje i oni su privedeni prekršajnim sudijama.

  Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici zatekla je u okolini grada četrdesetpetogodišnjeg traktoristu i tridesetdvogodišnjeg vozača „pežoa“ bez vozačke dozvole, a u Staroj Pazovi osamnaestogodišnjaka koji je upravlјao „sitroenom“ takođe bez vozačke dozvole.

  Oni su dovedeni prekršajnim sudijama koji su im izrekli novčane kazne.

  MUP u svom saopštenju apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilјu svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem