• Inđija: Dvadesetdvogodišnjak vozio pod dejstvom kokaina, amfetamina i kanabisa

  Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, u kontroli saobraćaja, otkrili petoricu vozača koji su učinili prekršaje nasilnička vožnja, vožnja pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole, saopštio je MUP. U Inđiji su zaustavlјeni dvadesetdvogodišnjak koji je vozio „polo“ pod dejstvom kokaina, amfetamina i kanabisa i dvadesettrogodišnji vozač „mazde“ koji je bio […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Dvadesetdvogodišnjak vozio pod dejstvom kokaina, amfetamina i kanabisa

  Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, u kontroli saobraćaja, otkrili petoricu vozača koji su učinili prekršaje nasilnička vožnja, vožnja pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole, saopštio je MUP.

  U Inđiji su zaustavlјeni dvadesetdvogodišnjak koji je vozio „polo“ pod dejstvom kokaina, amfetamina i kanabisa i dvadesettrogodišnji vozač „mazde“ koji je bio pozitivan na kanabis.

  Kako se navodi u saopštenju, policija u Staroj Pazovi je otkrila četrdesetogodišnjaka koji je vozio „pežo“ sa 2,10 promila alkohola u organizmu i četrdesetsedmogodišnjeg vozača „folksvagen transportera“ sa 2,52 promila alkohola i bez vozačke dozvole. Inače, za obojicom je bila raspisana poternica, pa je jedan sproveden u Policijsku upravu u Kruševcu, a drugi u Prekršajni sud Ruma, odelјenje u Pećincima.

  Patrola u Novim Banovcima zatekla je tridesetogodišnjeg muškarca koji je upravlјao „fordom“ bez vozačke dozvole. Svim vozačima je određeno zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

  MUP apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija