• Inđija: Javni poziv za popisivače stanovništva

  Republički zavod za statistiku(RZS) raspisao je javni poziv za prijavljivanje kandidata za popisivače stanovništva, odnosno lica, domaćinstva i stanova. Kako se navodi, na javni poziv mogu se prijaviti sva zainteresovana lica, prema uslovima propisanim javnim pozivom. Prijavljivanje se vrši elektronskim putem na sajtovima RZS-a dok je  rok za prijavljivanje je 5. avgust 2022. godine . […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Javni poziv za popisivače stanovništva

  Republički zavod za statistiku(RZS) raspisao je javni poziv za prijavljivanje kandidata za popisivače stanovništva, odnosno lica, domaćinstva i stanova.

  Kako se navodi, na javni poziv mogu se prijaviti sva zainteresovana lica, prema uslovima propisanim javnim pozivom. Prijavljivanje se vrši elektronskim putem na sajtovima RZS-a dok je  rok za prijavljivanje je 5. avgust 2022. godine .

  Popisivači će ići od vrata do vrata i umesto na papire, informacije unositi elektronski – direktno u laptopove, što će ubrzati proces evidentiranja podataka i pobošljati zaštitu ličnih podataka koji će odmah biti kriptovani.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-pripreme-za-popis-stanovnistva/
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Treća sreća?

  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak raspisao je još jednu javnu nabavku za izgradnju mesne kapele u Čortanovcima. Javna nabavka raspisana je 21. februara ove godine i rok za podnošenje […]