• Inđija: Još jedan rebalans budžeta

  U petak. 24. septembra, održaće se 13. sednica Skupštine opštine Inđija na kojoj će odbornici doneti odluku o još jednom, petom po redu,   rebalansu lokalnog budžetu. Pored  toga, odbornici će razmatrati i doneti odluku o Programu korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Inđija, Na sednici Skupštine opštine Inđija, razmatraće se i doneti […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Još jedan rebalans budžeta

  U petak. 24. septembra, održaće se 13. sednica Skupštine opštine Inđija na kojoj će odbornici doneti odluku o još jednom, petom po redu,   rebalansu lokalnog budžetu. Pored  toga, odbornici će razmatrati i doneti odluku o Programu korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Inđija,

  Na sednici Skupštine opštine Inđija, razmatraće se i doneti Rešenje o davanju saglasnosti na Izmenu i dopunu programa poslovanja javnih preduzeća “Inđija put”,  „Vodovod i kanalizacija”, lokalnog distributera prirodnog gasa “Ingas” ali i Kulturnog centra, Centra za socijalni rad “Dunav” kao i Poslovno obrazovnog centra.

  Takođe, odbornici će doneti Rešenje o rebalansu finansijskog plana mesnih zajednica Slankamenački vinogradi, Čortanovci i Novi Slankamen.

  Na dnevnom redu sednice lokalnog parlamenta odbornici većine će doneti odluka o davanju ovlašćenja advokatu Slavku Aćimoviću da zastupa opštinu Inđiju u postupku koji se još vodi u Upravnom sudu Republike Srbije. Reč je o tužbi koju je protiv opštine pokrenuo bivši direktor JP Direkcija za izgradnju opštine Inđija, sadašnji JP Inđija put, Uroš Ćuruvija o čemu možete više čitati na ovom linku ovde.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika