Inđija: Još jedan rebalans budžeta

Categories Inđija, NOVOPosted on

U petak. 24. septembra, održaće se 13. sednica Skupštine opštine Inđija na kojoj će odbornici doneti odluku o još jednom, petom po redu,   rebalansu lokalnog budžetu. Pored  toga, odbornici će razmatrati i doneti odluku o Programu korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Inđija,

Na sednici Skupštine opštine Inđija, razmatraće se i doneti Rešenje o davanju saglasnosti na Izmenu i dopunu programa poslovanja javnih preduzeća “Inđija put”,  “Vodovod i kanalizacija”, lokalnog distributera prirodnog gasa “Ingas” ali i Kulturnog centra, Centra za socijalni rad “Dunav” kao i Poslovno obrazovnog centra.

Takođe, odbornici će doneti Rešenje o rebalansu finansijskog plana mesnih zajednica Slankamenački vinogradi, Čortanovci i Novi Slankamen.

Na dnevnom redu sednice lokalnog parlamenta odbornici većine će doneti odluka o davanju ovlašćenja advokatu Slavku Aćimoviću da zastupa opštinu Inđiju u postupku koji se još vodi u Upravnom sudu Republike Srbije. Reč je o tužbi koju je protiv opštine pokrenuo bivši direktor JP Direkcija za izgradnju opštine Inđija, sadašnji JP Inđija put, Uroš Ćuruvija o čemu možete više čitati na ovom linku ovde.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *