• Inđija: Nestala devojčica stara 15 godina

  Željka Avrić portparolka SUP Sremska Mitrovica za IN Medija je potvrdila da je u pitanju nestanak devojčice Lidije (15). – Raspisana je potraga, MUP je angažovan u traženju, devojčica je nestala sinoć u Inđiji, i za sada je to sve što možemo kazati. – rekla je Avrić. Tinejdžerka Lidija (15) nestala je sinoć oko 20.30 časova […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Nestala devojčica stara 15 godina

  Željka Avrić portparolka SUP Sremska Mitrovica za IN Medija je potvrdila da je u pitanju nestanak devojčice Lidije (15).

   Raspisana je potraga, MUP je angažovan u traženju, devojčica je nestala sinoć u Inđiji, i za sada je to sve što možemo kazati. – rekla je Avrić.

  Tinejdžerka Lidija (15) nestala je sinoć oko 20.30 časova u Inđiji. Devojčicu je poslednji put videla sestra, kada joj je Lidija rekla da ide do grada, piše portal Nova.

  Njena majka, Ana Babić, u razgovoru za Nova.rs ističe da se ona poslednji put čula sa ćerkom oko 23 sata.

  – Čule smo se, rekla je da kreće kući i od tad je nema. Od tada se ne javlja, policiji je prijavljen nestanak“, kaže neutešna žena kroz plač. –

  Majka nestale devojčice je istiakla da je u trenutku nestanka ona bila u selu, sa najmlađim detetom.

  Lidija je visoka 175 centimetara i na sebi je imala bele pantalone.

  Porodica devojčice ranije je za Telegraf.rs istakla da im se nepoznati mladić javio preko Instagram profila koji nema fotografije i napisao: „Ona je sa mnom, dobro je, javiće se“.

  Svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju o devojčici, neka se jave policiji ili na telefon 0612655447.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija