• Inđija: Nova funkcija i dodatnih 10 000 rsd za funkcionere

  Na sednici Opštinskog veća, koja je zakazana za 22. avgust, većnici će doneti Rešenje o obrazovanju Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Inđija. U Savetu je predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak koji će obavljati funkciju predsednika Saveta dok će njegov zamenik biti Đorđe Vranješ. Takođe, članovi Saveta su Nemanja Milojević, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Nova funkcija i dodatnih 10 000 rsd za funkcionere
  Foto: IN Medija

  Na sednici Opštinskog veća, koja je zakazana za 22. avgust, većnici će doneti Rešenje o obrazovanju Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Inđija.

  U Savetu je predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak koji će obavljati funkciju predsednika Saveta dok će njegov zamenik biti Đorđe Vranješ. Takođe, članovi Saveta su Nemanja Milojević, šef Kabineta predsednika opštine, načelnik opštinske uprave Aleksandar Banić kao i načelnica Odeljenja za urbanizam, Tijana Došen, načelnik Odeljenja za privredu i investicije, Dragan Ibročić zatim Mladen Dobrijević, Mirko Komazec i Dragan Poznan.

  Mandat članova Saveta traje četiri godine a za rad u Savetu, članovima pripada naknada u mesečnom  neto iznosu od 10.000,00 dinara.

  Za razliku od ostalih članova Saveta, aktuelni načelnik OU Inđija Aleksandar Banić je za novu funkciju morao pribaviti saglasnost Agencije za sprečavanje korupcije od koje je i pre pet meseci, takođe zbog funkcije, tražio saglasnost.

  Podsetimo da je Banić je od juna 2016. godine, od kada je imenovan za načelnika opštinske uprave, bio u više komisija i radnih tela kao što su :  Agencija za ekonomski razvoj opštine Inđija, član komisije – savet za bezbednost saobraćaj, član komisije – radna grupa za uprvljanje rizicima, član komisije – socijalno-ekonomskog saveta, član komisije – komisija za raspodelu i kontrolu upravljanja sredstvima budžetskog fonda za poljoprivredu i ruralni razvoj opštine Inđija, sekretar opštinske izborne komisije i član komisije – savet za privredu.

  Pored redovne plate (87.870,40 neto) za posao koji obavlja kao načelnik opštinske uprave, Banić na mesečnom nivou u zavisnosti od dodatne funkcije koju obavlja, dobija  od 1492 dinara (po sednici) pa do 30 000 dinara kao nadoknadu za učestvovanje u određenom radnom telu.

  Aleksandar Banić je ponovo imenovan za načelnika OU Inđija 25. juna prošle godine da bi u martu 2022. godine imenovan za člana Stručnog tima za realizaciju Projekta javno privatnog partnerstva sa elementima koncesije Carinske ispostave u Inđiji o čemu možete čitati na linku ispod.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nacelnik-aleksandar-banic-dobija-jos-jednu-funkciju/

  M. Blečić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika