• Inđija: Obuka za zaposlene u Centru za socijalni rad

  U organizaciji UNICEF-a i Stalne konferencije gradova i opština u inđijskom Centru za socijalni rad „Dunav“ biće organizovana prva obuka za zaposlene za realizaciju projekta „Podrška lokalnim samoupravama za širenje dobrih politika i praksi podrške roditeljstvu“. Kako je saopštila lokalna samouprava, u projekat su, pored Centra za socijalni rad, uključeni inđijski Dom zdravlja „Dr Milorad […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Obuka za zaposlene u Centru za socijalni rad

  U organizaciji UNICEF-a i Stalne konferencije gradova i opština u inđijskom Centru za socijalni rad „Dunav“ biće organizovana prva obuka za zaposlene za realizaciju projekta „Podrška lokalnim samoupravama za širenje dobrih politika i praksi podrške roditeljstvu“.

  Kako je saopštila lokalna samouprava, u projekat su, pored Centra za socijalni rad, uključeni inđijski Dom zdravlja „Dr Milorad Mika Pavlović“ i Predškolska ustanova „Boško Buha“.

  Cilj je, navodi se,  kreiranje podsticajnog okruženja za decu, a uključeni su kako biološki roditelji, tako i hranitelji, usvojitelji i ostali korisnici starateljskog prava.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija