• Inđija: Opština nije podržala „Međunarodni moto skup 2023“

  Projekat „Međunarodni moto skup 2023“ Moto kluba Inđija 2003 nije prošao na konkursu lokalne samouprave ove godine, pokazuje preliminarna lista koja je juče objavljena na zvaničnom sajtu Opštine Inđija. Podsetimo da su Moto klubovi „Inđija 2003“, „Matori Rokeri“ i „Inđija“  odlučili da se udruže u organizaciji moto skupa 2023. godine. Takva odluka donesena je na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Opština nije podržala „Međunarodni moto skup 2023“

  Projekat „Međunarodni moto skup 2023“ Moto kluba Inđija 2003 nije prošao na konkursu lokalne samouprave ove godine, pokazuje preliminarna lista koja je juče objavljena na zvaničnom sajtu Opštine Inđija.

  Podsetimo da su Moto klubovi „Inđija 2003“, „Matori Rokeri“ i „Inđija“  odlučili da se udruže u organizaciji moto skupa 2023. godine. Takva odluka donesena je na sastanku predstavnika ova tri kluba a na osnovu signala iz lokalne samouprave da je za održavanje moto skupa potrebno udruživanje sva tri kluba.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/posle-20-godina-indjija-bez-moto-skupa/

  Prošle godine, posle dve decenije, Inđija nije organizovala moto skup a razlog otkazivanja je bio, prema rečima organizatora,  kašnjenje odluke opštinske Komisije za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija udruženjima, za realizovanje programa od javnog interesa.

  Komisija se prošle godine sastala čitavih mesec posle najavljenog termina moto skupa, te dodeljena sredstva, osim što su bila mala za realizaciju događaja odobrena su kasno.

  Kako je saopšteno iz lokalne samouprave, Komisija za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija udruženjima, za realizovanje programa od javnog interesa za opštinu Inđija, juče je održala svoju prvu sednicu i utvrdila Preliminarnu listu vrednovanja i rangiranja predloga programa, po osnovu Javnog konkursa.

  Kao razlog odbijanja navodi se da „program svojim kvalitetom ne ispunjava uslove za sufinansiranje.“

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-tri-moto-kluba-udruzila-se-u-organizaciji-moto-skupa-2023/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]