Inđija: Opština nije podržala „Međunarodni moto skup 2023“

Projekat „Međunarodni moto skup 2023“ Moto kluba Inđija 2003 nije prošao na konkursu lokalne samouprave ove godine, pokazuje preliminarna lista koja je juče objavljena na zvaničnom sajtu Opštine Inđija. Podsetimo da su Moto klubovi „Inđija 2003“, „Matori Rokeri“ i „Inđija“  odlučili da se udruže u organizaciji moto skupa 2023. godine. Takva odluka donesena je na […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Inđija: Opština nije podržala „Međunarodni moto skup 2023“

Projekat „Međunarodni moto skup 2023“ Moto kluba Inđija 2003 nije prošao na konkursu lokalne samouprave ove godine, pokazuje preliminarna lista koja je juče objavljena na zvaničnom sajtu Opštine Inđija.

Podsetimo da su Moto klubovi „Inđija 2003“, „Matori Rokeri“ i „Inđija“  odlučili da se udruže u organizaciji moto skupa 2023. godine. Takva odluka donesena je na sastanku predstavnika ova tri kluba a na osnovu signala iz lokalne samouprave da je za održavanje moto skupa potrebno udruživanje sva tri kluba.

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/posle-20-godina-indjija-bez-moto-skupa/

Prošle godine, posle dve decenije, Inđija nije organizovala moto skup a razlog otkazivanja je bio, prema rečima organizatora,  kašnjenje odluke opštinske Komisije za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija udruženjima, za realizovanje programa od javnog interesa.

Komisija se prošle godine sastala čitavih mesec posle najavljenog termina moto skupa, te dodeljena sredstva, osim što su bila mala za realizaciju događaja odobrena su kasno.

Kako je saopšteno iz lokalne samouprave, Komisija za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija udruženjima, za realizovanje programa od javnog interesa za opštinu Inđija, juče je održala svoju prvu sednicu i utvrdila Preliminarnu listu vrednovanja i rangiranja predloga programa, po osnovu Javnog konkursa.

Kao razlog odbijanja navodi se da „program svojim kvalitetom ne ispunjava uslove za sufinansiranje.“

IN Medija

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-tri-moto-kluba-udruzila-se-u-organizaciji-moto-skupa-2023/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.