• Inđija sa 65,5% podržala izmenu Ustava?

  Stanovnici opštine Inđija su podržali izmenu Ustava Republike Srbije u delu koji se odnosi na pravosuđe sa 65.5% od ukupnog broja izašlih birača. Na referendum je izašlo 35.7 % birača koji imaju pravo glasa. Tokom glasanja nije bilo problema niti nepravilnosti, saopštila je lokalna samouprava. Opštinska izborna komisija se još uvek nije oglasila povodom rezultata […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija sa 65,5% podržala izmenu Ustava?

  Stanovnici opštine Inđija su podržali izmenu Ustava Republike Srbije u delu koji se odnosi na pravosuđe sa 65.5% od ukupnog broja izašlih birača.

  Na referendum je izašlo 35.7 % birača koji imaju pravo glasa. Tokom glasanja nije bilo problema niti nepravilnosti, saopštila je lokalna samouprava.

  Opštinska izborna komisija se još uvek nije oglasila povodom rezultata i toka glasanja. Rezultati koje je saopštila lokalna samouprava isključivo su na nivou procena lokalne vlasti. Isti trend nastavljen je po uzoru na procene ukupnih Republičkih rezultata koje je saopštio predsednik Aleksandar Vučić.

  Biro za društvena istraživanja (BIRODI) zatražio je od Agencije za sprečavanje korupcije da utvrdi da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saopštavajući rezultate referenduma pre Republičke izborne komisije (RIK), prekšio Zakon o sprečavanju korupcije u delu sukoba interesa.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]