• Inđija: U maju početak radova na energetskoj efikasnosti

  Konačna lista Inđinčana koji su ostvarili pravo na sredstva na konkursu energetske efikasnosti biće objavljena iduće nedelje na sajtu Opštine Inđija. Radovi se očekuju u maju, saopšteno  je iz lokalne samouoprave. Kako se navodi,  spisak korisnika urađen je na osnovu ocena Komisije za energetsku efikasnost, koja je prethodno obišla sva prijavljena domaćinstva, sa ciljem da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: U maju početak radova na energetskoj efikasnosti

  Konačna lista Inđinčana koji su ostvarili pravo na sredstva na konkursu energetske efikasnosti biće objavljena iduće nedelje na sajtu Opštine Inđija. Radovi se očekuju u maju, saopšteno  je iz lokalne samouoprave.

  Kako se navodi,  spisak korisnika urađen je na osnovu ocena Komisije za energetsku efikasnost, koja je prethodno obišla sva prijavljena domaćinstva, sa ciljem da sredstva dobije što veći broj prijavljenih građana.

  Najveće interesovanje građana bilo je za programe zamene stolarije, kotlova za grejanje i ugradnju instalacija za centralno grejanje. Na preliminarnoj listi našlo se 150, dok će konačan broj korisnika biti poznat naredne nedelje. – saopteno je iz Opštine Inđija.

  Posle potpisivanja trojnog ugovora između korisnika, Opštine Inđija i izvođača radova, počeće realizacija projekta u domaćinstvima. Očekuje se da to bude od maja ove godine, kada vremenski uslovi dozvole građevinske radove. – kaže se u saopštenju.

  U skladu sa potpisanom ponudom, ovlašćena firma će obaviti radove, posle toga građani plaćaju svoj deo sredstava, a potom izvođač radova podnosi zahtev Opštini Inđija za preostala sredstva. Opštini Inđija je opredeljeno iz budžeta Republike Srbije 12 miliona dinara, nadležno ministarstvo i opština učestvuju sa po 25 odsto, dok fizička lica sa 50 procenata novčanih sredstava.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/ibrocic-izabrali-smo-privrednike-koji-ce-raditi-na-energetskoj-sanaciji/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]