• Inđija: Vozili pod dejstvom narkotika

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji, otkrili su noćas, prilikom kontrole saobraćaja, dvojicu vozača pod dejstvom narkotika.  Patrola u Inđiji zaustavila je dvadesetogodišnjaka koji je vozio „audi“ pod dejstvom opijata i četrdesetosmogodišnjeg vozača „mercedesa“ koji je bio pozitivan na kokain i opijate. Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Vozili pod dejstvom narkotika
  Foto: IN Medija

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji, otkrili su noćas, prilikom kontrole saobraćaja, dvojicu vozača pod dejstvom narkotika. 

  Patrola u Inđiji zaustavila je dvadesetogodišnjaka koji je vozio „audi“ pod dejstvom opijata i četrdesetosmogodišnjeg vozača „mercedesa“ koji je bio pozitivan na kokain i opijate.

  Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, protiv njih su podnete prekršajne prijave.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Javna rasprava o rebalansu budžeta od 27. aprila

  U ponedeljak, od 10 sati, održaće se sednica Opštinskog veća na kojoj će većnici doneti Zaključak o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine […]