• Inđija: Vozio sa 2,16 promila alkohola u krvi

  Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača, jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole. Patrola je na području Pećinaca zatekla pedesettrogodišnjeg vozača „renoa“ sa 2,77 promila alkohola, a na području Inđije dvadesetčetvorogodišnjaka koji je sa 2,16 promila […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Vozio sa 2,16 promila alkohola u krvi

  Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača, jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole.

  Patrola je na području Pećinaca zatekla pedesettrogodišnjeg vozača „renoa“ sa 2,77 promila alkohola, a na području Inđije dvadesetčetvorogodišnjaka koji je sa 2,16 promila alkohola u organizmu upravljao „fijatom“.

  MUP se saopštio da je policija u Sremskoj Mitrovici zaustavila tridesetjednogodišnjeg vozača „fijata“ koji je bio pozitivan na kanabis.

  Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

  Na području Sremske Mitrovice, saopštio je MUP,  otkriven je dvadesetsedmogodišnjak koji je upravljao automobilom marke „pežo“, bez vozačke dozvole.

  On je priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 110.000 dinara.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem