• Inđijski naprednjaci poručili Vučiću da „nije sam u diplomatskoj borbi“

  Opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija saopštio je da u jednom od najvažnijih trenutaka novije srpske istorije pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću. Navode da Vučiću daju podršku u „vođenju politike koja će obezbediti konačni mir na prostorima Kosova i Metohije, a istovremeno zaštiti srpski narod i svetinje od daljeg pogroma“. – Borba za mir […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđijski naprednjaci poručili Vučiću da „nije sam u diplomatskoj borbi“

  Opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija saopštio je da u jednom od najvažnijih trenutaka novije srpske istorije pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

  Navode da Vučiću daju podršku u „vođenju politike koja će obezbediti konačni mir na prostorima Kosova i Metohije, a istovremeno zaštiti srpski narod i svetinje od daljeg pogroma“.

  Borba za mir i teritorijalni intergitet Srbije koju vodi predsednik Vučić najveći su nacionalni interes i u tome on ne sme da bude sam.– kaže se u saopštenju inđijskih naprednjaka.

  O povlačenju predsednika sa funkcije, koju zagovaraju pojedinci željni da zauzmu njegovo mesto i to u ovom trenutku, a da samim tim Кosmet predaju onima koji nam ga otimaju, Srpska napredna stranka neće ni da razmišlja!

  – Zbog toga Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Inđije poručuje svom predsedniku da nije i da neće ostati sam u velikoj diplomatskoj borbi, jer za nas predaja nije opcija! – navodi se u saopštenju OO SNS Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija