• Inđinčan vozio sa 2,40 promila alkohola

  Pripadnici saobraćajne policije u Sremskoj Mitrovici su za vreme vikenda sankcionisali 39 vozača zbog upravlјanja vozilima pod dejstvom alkohola, od kojih je 11 zadržano pošto su vozili sa više od 1,2 promila alkohola u organizmu. Protiv trojice vozača putničkih automobila sa područja Stare Pazove, Inđije i Iriga, zbog prekršaja nasilničke vožnje – upravlјanja vozilima sa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pripadnici saobraćajne policije u Sremskoj Mitrovici su za vreme vikenda sankcionisali 39 vozača zbog upravlјanja vozilima pod dejstvom alkohola, od kojih je 11 zadržano pošto su vozili sa više od 1,2 promila alkohola u organizmu.

  Protiv trojice vozača putničkih automobila sa područja Stare Pazove, Inđije i Iriga, zbog prekršaja nasilničke vožnje – upravlјanja vozilima sa više od dva promila alkohola u organizmu, podnete su prekršajne prijave nadležnim prekršajnim sudovima.

  Tridesetogodišnji vozač sa područja Stare Pazove koji je upravlјao „fijatom“ sa 2,46 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, nakon saslušanja u Prekršajnom sudu, kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 220.000 dinara.

  Četrdesetosmogodišnjaku sa područja Iriga, zbog upravlјanja automobilom marke „fijat“ sa 2,22 promila alkohola u organizmu, prekršajni sudija odredio je novčanu kaznu u iznosu od 140.000 dinara, devet meseci zabrane upravlјanja putničkim motornim vozilom i 15 kaznenih poena.

  Tridesettrogodišnjak iz Inđije upravlјao je „citroenom“ sa 2,40 promila alkohola u organizmu i biće priveden prekršajnom sudiji.

  „Apelujemo na sve vozače da ne konzumiraju alkohol ukoliko voze i da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, čime čuvaju svoju i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju“, poručuju u MUP.

  IZVOR: 021.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]