• Izložba dečijih slika u Kući Vojnovića

  Izložba slika dece koja pohađaju “Školicu crtanja” i “Kreativnu radionicu” Poslovno-obrazovnog centra Inđija biće otvorena sutra, 14. decembra, u 17 časova u galeriji Kuće Vojnovića. Posetioci će moći da je pogledaju do 21. decembra, svakog radnog dana od 10 do 19 časova. Poslovno obrazovni centar Inđija od 2018. godine uspešno realizuje školicu crtanja i slikanja, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izložba dečijih slika u Kući Vojnovića

  Izložba slika dece koja pohađaju “Školicu crtanja” i “Kreativnu radionicu” Poslovno-obrazovnog centra Inđija biće otvorena sutra, 14. decembra, u 17 časova u galeriji Kuće Vojnovića.

  Posetioci će moći da je pogledaju do 21. decembra, svakog radnog dana od 10 do 19 časova.

  Poslovno obrazovni centar Inđija od 2018. godine uspešno realizuje školicu crtanja i slikanja, a od 2021. godine u svoj program uvrstio je i kreativnu radionicu, navodi se u saopštenju.

  – Kroz obe školice, kao vannastavnu formu, deca i učenici uče da istražuju, eksperimentišu i stvaraju. Na taj način uspevaju da razvijaju talenat za likovnu umetnost i kreativne ideje. Organizovanjem izložbi predstavljaju se učenici i njihov rad, što je pravi način da se i druga deca zainteresuju – kažu organizatori.

  Razvijanje umetničkog stvaralaštva kod dece pomogli su profesorice Gordana Vugdragović i Angelina Marković, dodaje se u saopštenju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura