Izložba „Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“ u Inđiji

Izložba „Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“ biće svečano otvorena u utorak, 1. februara na platou ispred Galerije Kuće Vojnovića sa početkom u 13 časova. – Izložba na kojoj su predstavljene fotografije sa tekstom o životu i uspesima osoba sa invaliditetom iz celog sveta gostovaće u šest gradova širom Srbije tokom 2022. godine, te će […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Izložba „Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“ u Inđiji

Izložba „Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“ biće svečano otvorena u utorak, 1. februara na platou ispred Galerije Kuće Vojnovića sa početkom u 13 časova.

– Izložba na kojoj su predstavljene fotografije sa tekstom o životu i uspesima osoba sa invaliditetom iz celog sveta gostovaće u šest gradova širom Srbije tokom 2022. godine, te će positioci izložbe biti u prilici da se upoznaju sa interesantnim životnim pričama osoba sa invaliditetom iz celog sveta – navodi se u pozivnici za izložbu.

Uz poziv građanima da prisustvom na izložbi podrže kampanju, izražava se nada da će ona “omogućiti prevazilaženje predrasuda prema ljudima sa invaliditetom, povećati njihovu vidljivost i učiniti njihov život lakšim i kvalitetnijim”.

Kompanija „Color Media Communications“ u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja treću godinu zaredom organizuje kampanju „Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“, a ove godine kampanju su podržale i ambasade stranih država, navodi se u pozivu.

Izložba „Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“ ove godine je prizakana u Šapcu, Zrenjaninu i Novom Sadu.

U Inđiji će moći da se pogleda do 7. februara.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Kultura

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.