• Izložba „Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“ u Inđiji

  Izložba „Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“ biće svečano otvorena u utorak, 1. februara na platou ispred Galerije Kuće Vojnovića sa početkom u 13 časova. – Izložba na kojoj su predstavljene fotografije sa tekstom o životu i uspesima osoba sa invaliditetom iz celog sveta gostovaće u šest gradova širom Srbije tokom 2022. godine, te će […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izložba „Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“ u Inđiji

  Izložba „Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“ biće svečano otvorena u utorak, 1. februara na platou ispred Galerije Kuće Vojnovića sa početkom u 13 časova.

  – Izložba na kojoj su predstavljene fotografije sa tekstom o životu i uspesima osoba sa invaliditetom iz celog sveta gostovaće u šest gradova širom Srbije tokom 2022. godine, te će positioci izložbe biti u prilici da se upoznaju sa interesantnim životnim pričama osoba sa invaliditetom iz celog sveta – navodi se u pozivnici za izložbu.

  Uz poziv građanima da prisustvom na izložbi podrže kampanju, izražava se nada da će ona “omogućiti prevazilaženje predrasuda prema ljudima sa invaliditetom, povećati njihovu vidljivost i učiniti njihov život lakšim i kvalitetnijim”.

  Kompanija „Color Media Communications“ u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja treću godinu zaredom organizuje kampanju „Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“, a ove godine kampanju su podržale i ambasade stranih država, navodi se u pozivu.

  Izložba „Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“ ove godine je prizakana u Šapcu, Zrenjaninu i Novom Sadu.

  U Inđiji će moći da se pogleda do 7. februara.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Inđija: 14,7 miliona dinara za kulturu

  Komisija za izbor projekata u kulturi, a na predlog predsednika opštine Inđija, donela je odluku da dodeli ukupno 14.690.000,00 dinara udruženjima sa teritorije opštine Inđija koja su […]