• Izmena režima saobraćaja od Inđije ka Novoj i Staroj Pazovi

  Režim saobraćaja na deonici petlja Ruma – petlja Pećinci, kao i na deonici petlja Inđija – petlja Nova Pazova izmenjen je od 30. marta zbog radova. Od 30.03.2021. godine do 17.04.2021. godine, u periodu od 7 do 17 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju trupa puta, na delu državnog puta I A reda broj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Režim saobraćaja na deonici petlja Ruma – petlja Pećinci, kao i na deonici petlja Inđija – petlja Nova Pazova izmenjen je od 30. marta zbog radova.

  Od 30.03.2021. godine do 17.04.2021. godine, u periodu od 7 do 17 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju trupa puta, na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja Inđija – petlja Nova Pazova (od km 158 do km 165), u smeru Novi Sad – Beograd.

  U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

  Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

  Od 01.04. do 25.04.2021. godine, u periodu 7 do 17 časova, izvodiće se radovi na održavanju saobraćajne signalizacije, na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja Inđija – petlja Stara Pazova, na više lokacija, u smeru ka Beogradu.

  U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti povremeno zatvorena preticajna ili vozna saobraćajna traka.

  Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

  IZVOR: JP „Putevi Srbije“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]