Janković(SSP Inđija): Ko je obezbedio novac za današnju proslavu SNS-a?

Opštinski odbor Stranke slobode i pravde reagovao je danas zbog načina na koji je Srpska napredna stranka u okviru predizborne kampanje obeležila Dan primirja u Prvom svetskom ratu. – Danas 11 novembra u naseljenom mestu Beška predsednik Opštine, sa svojim naprednjacima, postavio je ogroman šator na školskom terenu. Uz glasnu muziku i uglavnom alkoholna pića, […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Janković(SSP Inđija): Ko je obezbedio novac za današnju proslavu SNS-a?

Opštinski odbor Stranke slobode i pravde reagovao je danas zbog načina na koji je Srpska napredna stranka u okviru predizborne kampanje obeležila Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

Danas 11 novembra u naseljenom mestu Beška predsednik Opštine, sa svojim naprednjacima, postavio je ogroman šator na školskom terenu. Uz glasnu muziku i uglavnom alkoholna pića, vesela družina je pripremala neobičan obrok. Na ražnju su okretali ogromnu životinju, svedoci kažu da je to vo. Razlog za proslavu je doček novog lidera SNS Miloša Vučevica. Za ovaj događaj SSP Inđija ija postavlja jedno pitanje: Odakle i ko je obezbedio novac za doček starog svata? – navodi se u saopštenju OO SSP Inđija koje potpisuje predsednik opštinskog odbora ove stranke, Živko Janković  

Podsetimo, u okviru predizborne kampanje, opštinski odbor Srpske napredne stranke u samom centru Beške, na rukometnom terenu, organizovao je proslavu Dana primirja u Prvom svetskom ratu na kom je prisustvovao I lider stranke, Miloš Vučević.

Tim povodom na sportskom terenu stranački funkcioneri i simpatizeri su pekli vola, kuvali gulaš i pripremili „razne đakonije“.

PROČITAJTE JOŠ:

Građevinske firme bliske SNS-u profitiraju od vinskog turizma

 

 

 

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.