• Janković(SSP Inđija): Ko je obezbedio novac za današnju proslavu SNS-a?

  Opštinski odbor Stranke slobode i pravde reagovao je danas zbog načina na koji je Srpska napredna stranka u okviru predizborne kampanje obeležila Dan primirja u Prvom svetskom ratu. – Danas 11 novembra u naseljenom mestu Beška predsednik Opštine, sa svojim naprednjacima, postavio je ogroman šator na školskom terenu. Uz glasnu muziku i uglavnom alkoholna pića, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Janković(SSP Inđija): Ko je obezbedio novac za današnju proslavu SNS-a?
  Foto: IN Medija

  Opštinski odbor Stranke slobode i pravde reagovao je danas zbog načina na koji je Srpska napredna stranka u okviru predizborne kampanje obeležila Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

  Danas 11 novembra u naseljenom mestu Beška predsednik Opštine, sa svojim naprednjacima, postavio je ogroman šator na školskom terenu. Uz glasnu muziku i uglavnom alkoholna pića, vesela družina je pripremala neobičan obrok. Na ražnju su okretali ogromnu životinju, svedoci kažu da je to vo. Razlog za proslavu je doček novog lidera SNS Miloša Vučevica. Za ovaj događaj SSP Inđija ija postavlja jedno pitanje: Odakle i ko je obezbedio novac za doček starog svata? – navodi se u saopštenju OO SSP Inđija koje potpisuje predsednik opštinskog odbora ove stranke, Živko Janković  

  Podsetimo, u okviru predizborne kampanje, opštinski odbor Srpske napredne stranke u samom centru Beške, na rukometnom terenu, organizovao je proslavu Dana primirja u Prvom svetskom ratu na kom je prisustvovao I lider stranke, Miloš Vučević.

  Tim povodom na sportskom terenu stranački funkcioneri i simpatizeri su pekli vola, kuvali gulaš i pripremili „razne đakonije“.

  PROČITAJTE JOŠ:

  Građevinske firme bliske SNS-u profitiraju od vinskog turizma

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika