• Jelena Mihajlović: Verujem u institucije ove zemlje, od njih nije jači Luki

  Suđenje majci Jeleni Mihajlović iz Pećinaca  biće održano u ponedeljak 5. juna, saznaje IN Medija. Tužbu protiv nje je podneo predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Pećincima, Milorad Pantić Luki. U tužbi se, između ostalog, navodi da je Jelena Mihajlović u više navrata gostujući na televizijama Nova S i N1 kao i na svom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Jelena Mihajlović: Verujem u institucije ove zemlje, od njih nije jači Luki

  Suđenje majci Jeleni Mihajlović iz Pećinaca  biće održano u ponedeljak 5. juna, saznaje IN Medija. Tužbu protiv nje je podneo predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Pećincima, Milorad Pantić Luki.

  U tužbi se, između ostalog, navodi da je Jelena Mihajlović u više navrata gostujući na televizijama Nova S i N1 kao i na svom Fejzbuk nalogu objavila “inkrimisane reči uvredljve sadržine prema Miloradu Pantiću.

  Podsetimo da su se majke dece iz Pećinaca, čijoj deci je onemogućeno da idu u vrtić, Jelena Mažić i Jelena Mihajlović, obratile više puta javnosti i navele da su njihova deca nezakonito izbačena iz vrtića, “obeležena od strane lokalnog moćnika Milorada Pantića Lukija”.

  „Srbija protiv nasilja“ foto/privatna arhiva

  Iako je zbog incidenta reagovala i poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković , deca još uvek nisu vraćena u vrtić. Umesto toga, majke iz Pećinaca moraju na Sud.

  Jelene Mihajlović za IN Medija kaže i pored svega veruje u institucije ove zemlje. Kako je rekla, svesna je da je Milorad PAntić moćan čovek ali i da u tužilaštvu ima časnih ljudi.

  Ne znam šta da kažem, moje dete je izbačeno iz vrtića a mene tuži Luki za uvredu ugleda i časti. Ipak, verujem u sudstvo u Rumi. Znam da ima časnih ljudi jer mi jesmo častan narod ali trenutno nam život zagorčavaju moćnici poput Milorada Pantića i sličnih. Očekujem pozitivan ishod suđenja bez obzira na sve.– zaključila je Mihajlović.

  Takođe, predsednik OO Pećinci Srpske napredne stranke, Milorad Pantiuć Luki podneo je privatnu tužbu zbog klevete i protiv predsednika okružnog odbora i predsednika opštinskog odbora Demokratske stranke u Pećincima, Nikole Mažića,

  Naslovna: Jelena Mihajlović (privatna arhiva)

  Miodrag Blečić (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/majke-iz-pecinaca-mislili-su-da-cemo-da-se-uplasimo-ali-ne-udarili-su-nam-na-decu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina