• Još jednom pomeren rok za izgradnju bunara u Krčedinu

  JKP “Vodovod i kanalizacija” Inđija donelo je odluku o dodeli ugovora za izgrdnju bunara B5 u Krčedinu,  jedinom ponuđaču odnosno zajednici tri ponuđača Bulevar COOP iz Novog Sada, Tel-Ing DOO iz Novog Sada i firma Geoing Group iz Beorada. Vrednost radova je 11 miliona dinara, dok bi se radovi izvodili u drugom kvartalu 2023. godine […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Još jednom pomeren rok za izgradnju bunara u Krčedinu

  JKP “Vodovod i kanalizacija” Inđija donelo je odluku o dodeli ugovora za izgrdnju bunara B5 u Krčedinu,  jedinom ponuđaču odnosno zajednici tri ponuđača Bulevar COOP iz Novog Sada, Tel-Ing DOO iz Novog Sada i firma Geoing Group iz Beorada. Vrednost radova je 11 miliona dinara, dok bi se radovi izvodili u drugom kvartalu 2023. godine  čime su treći put za redom najave izgradnje pomerene.

  Problem vodosnabdevanja Krčedina kulminirao je tokom leta 2022. Godine, kada meštani puna dva meseca nisu imali vodu pri tropskim temperaturama. Nakon dvomesečnog ćutanja lokalna samouprava I predstavnici JKP Vodovod I kanalizacija meštanima krčedina obećali su bunar, tek kada su oni bili primorani da blokiraju saobraćaj na ulazu u selo.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/krcedin-gde-je-bunar-obecan-za-kraj-oktobra/

  Razgovor sa funkcionerima rezultirao je obećanjima o izgradnji dodatnog bunara za oktobar 2022. Godine, zatim je rok pomeren za kraj godin I obećanje se preselilo u 2023. godinu sa rokom za februar.

  Prema dokumentaciji u koju je IN Medija imala uvid, JKP “Vodovod i kanalizacija” je tek 13. februara izabrao izvođače radova na izgradnji bunara B5 u Krčedinu i to jedinu ponudu na objavljenoj javnoj nabavci. U pitanju su tri udružena preduzeća Bulevar COOP iz Novog Sada, Tel-Ing DOO iz Novog Sada i firma Geoing Group iz Beorada.

  Navedni kriterijumi kojim se komisija rukovodi pri odabiru izvođača je napovoljnija finansijka ponuda u koju su se ova ti preduzeća uklopila I to sa 6.200 dinara nižom ponudom od procenjene vrednosti nabavke.

  Ugovor još uvek nije dodeljen izabranim ponuđačima ali sudeći po odluci o dodeli ugovora radovi bi trebali biti započeti u drugom kvartalu 2023. godine u razdoblju apri-jun.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-pored-150-miliona-suficita-za-bunar-u-krcedinu-nema-novca-u-budzetu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija