Još samo dva fruškogorska bizona bez imena, „Đuka“ u užem izboru

Glasanje za predloge imena bizona završeno je 28. aprila, a pristiglo je više desetina hiljada glasova. Kako javljaju iz „Javnog preduzeća Nacionalni park Fruška gora“, već su izabrana imena za tri ženke: Fruška, Ninja i Mila. Sada je preostalo da se imenuje još jedna ženka i jedan mužjak. U užem izboru su po tri nadimka […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Još samo dva fruškogorska bizona bez imena, „Đuka“ u užem izboru

Glasanje za predloge imena bizona završeno je 28. aprila, a pristiglo je više desetina hiljada glasova.

Kako javljaju iz „Javnog preduzeća Nacionalni park Fruška gora“, već su izabrana imena za tri ženke: Fruška, Ninja i Mila. Sada je preostalo da se imenuje još jedna ženka i jedan mužjak.

U užem izboru su po tri nadimka sa najviše glasova.

Glasa se do 9.maja putem anketa na web portalima medija kao i lajkom na Fotografiju sa imenom na FB profilu JP“Nacionalni park Fruška gora“.

10.maja biće objavljeni rezultati a potom sledi i ispuštanje u veći ograđen i obezbeđen prostor gde će bizoni nastaviti da uživaju pored jelena kao veliki miljenici nacionalnog parka Fruška gora na zadovoljstvo svih posetilaca i ljubitelja prirode.

Fotografije: NP Fruška Gora

IN Medija

Vidi još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/bizoni-ponovo-na-fruskoj-gori/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Vojvodina

Energetska sanacija javnih zgrada po Vojvodini

Na sedam javnih objekata na teritoriji AP Vojvodine, ukupne površine 11.500 kvadratnih metara, počeli su radovi na energetskoj sanaciji, za koje je obezbeđen novac iz pokrajinskog budžeta.