• Jovanović: „Lasti“ smo u prva tri meseca isplatili 26 miliona dinara a imamo opet haos u prevozu

  Odbornik Građanina u Skupštini opštine Inđija, Strahinja Jovanović tvrdi da je Opština Inđija u prva tri meseca ove godine autoprevozniku AD Lasta uplatila 26 miliona dinara a da je usluga ovog prevoznika i dalje problematična. Jovanović tvrdi da su mu se obraćali građani ukazujući da autobusi „Laste“ ne saobraćaju po redu vožnje. – Deca kasne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Jovanović: „Lasti“ smo u prva tri meseca isplatili 26 miliona dinara a imamo opet haos u prevozu

  Odbornik Građanina u Skupštini opštine Inđija, Strahinja Jovanović tvrdi da je Opština Inđija u prva tri meseca ove godine autoprevozniku AD Lasta uplatila 26 miliona dinara a da je usluga ovog prevoznika i dalje problematična. Jovanović tvrdi da su mu se obraćali građani ukazujući da autobusi „Laste“ ne saobraćaju po redu vožnje.

  – Deca kasne u školu ili čak i ne odu. Radnici kasne na posao, stari kasne na preglede u Domu zdravlja. Od prvog januara do 28. februara Lasti smo isplatili nešto više od 16 miliona dinara. Nemam informaciju za mart ali ako uzmemo ovaj prosek Lasti smo u prva tri meseca isplatili oko 26 miliona dinara. A ja pitam za šta kada ponovo imamo haos sa prevozom i trpe građani opštine Inđija. – zaključuje odbornik Jovanović.

  Podsetimo da je na sastanku u zgradi opštine Inđija posvećenom problemu funkcionisanja javnog gradskog prevoza predstavnici iz saobraćajnog preduzeća „Lasta“ obećali su da će poboljšati stanje gradskog prevoza,

  Predsednik opštine Vladimir Gak je nakon sastanka izjavio da opština u ovom slučaju nema nikakvu vrstu odgovornosti ali da je ipak učinjeno sve kako bi problem bio prevaziđen.

  Ono što će opština sledeće uraditi, kazao je tada Gak, je uvođenje „strožijih kriterijuma“ prilikom odabira prevoznika na svojoj teritoriji.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/lasta-obecala-da-ce-poboljsati-stanje-gradskog-prevoza/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika