• Jovanović: Zahtevaćemo objašnjenje direktora Turističke organizacije

  Nakon što su većnici podržali promenu statuta Turističke organizacije opštine Inđija pa kojem će Turistička organizacija moći da obavlja delatnost  proizvodnje i emitovanje televizijskog programa što nije u skladu sa opredeljenjem države Srbije koja je izašla iz vlasničke strukture medija reagovala je i odbornička grupa Građanin. Prema rečima šefa ove odborničke grupe Strahinje Jovanovića oni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Jovanović: Zahtevaćemo objašnjenje direktora Turističke organizacije

  Nakon što su većnici podržali promenu statuta Turističke organizacije opštine Inđija pa kojem će Turistička organizacija moći da obavlja delatnost  proizvodnje i emitovanje televizijskog programa što nije u skladu sa opredeljenjem države Srbije koja je izašla iz vlasničke strukture medija reagovala je i odbornička grupa Građanin.

  Prema rečima šefa ove odborničke grupe Strahinje Jovanovića oni neže podržati nešto što je mimo medijske strategije.

  Na sednici koja je zakazana za 30. decembar zahtevaćemo objašnjenje direktora Turističke organizacije opštine Inđija Milana Bojojevića. Ukoliko je njegova ideja bila da se osnuje internet televizija u smislu da će imati Youtube kanal to nam nije sporno ali nam nije jasno zbog čega je u statutu dodata delatnost proizvodnja i emitovanje televizijskog programa. Mi nećemo poldržati nešto što nije u skladu sa zakonoma ove zemlje. – kazao je Strahinja Jovanović.

  Sednica Skupštine opštine Inđija

  Podsetimo, kako bi Turistička organizacija ostvarila svoj plan i osnovala internet televiziju, su predlogu izmene statuta je dodata delatnost proizvodnja i emitovanje televizijskog programa. Kako se navodi u predlogu o kome če odbornici raspravljati 30. decembra, Turistička organizacija opštine Inđija planira da u narednoj godini pokrene sopstvenu internet televiziju namenjenu promociji turizma u Inđiji.

  Stručna javnost ocenila je da je takva odluka mimo medijske stretegije koja je doneta.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika