• Katastar nepokretnosti zapošljava novih 186 radnika

  Vlada Srbije dala je saglasnost Republičkom geodetskom Zavodu (RGZ) da otvori konkurs za stalno zapošljavanje stručnih kadrova za 186 radnih mesta, objavljeno je na sajtu RGZ. Nova ekonomija prenosi da institucija koja je tokom juna bila blokirana hakerskim napadom navodi da je ovo prilika da mladi počnu da rade „u državnoj instituciji koja je lider […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Katastar nepokretnosti zapošljava novih 186 radnika

  Vlada Srbije dala je saglasnost Republičkom geodetskom Zavodu (RGZ) da otvori konkurs za stalno zapošljavanje stručnih kadrova za 186 radnih mesta, objavljeno je na sajtu RGZ.

  Nova ekonomija prenosi da institucija koja je tokom juna bila blokirana hakerskim napadom navodi da je ovo prilika da mladi počnu da rade „u državnoj instituciji koja je lider na polju digitalizacije, a koja u svom fokusu ima građane i privredu kojima je na usluzi“.

  Konkurs će biti objavljen za 113 radnika sa visokom i višom stručnom spremom, najviše inženjere geodezije, informatike i diplomirane pravnike.

  Slične vesti

  Katastar od sutra ponovo u funkciji, ali ne i svi servisi

  Konkurs će biti objavljen i za 71 mesto sa srednjom stručnom spremom i dva radna mesta sa nižom stručnom spremom.

   – U poslednje tri godine Republički geodetski zavod pružio je stalno zaposlenje za više od 600 mladih stručnjaka iz različitih stručnih i tehničkih oblasti. Podmlađivanjem kadra Republički geodetski zavod obezbedio je transfer znanja i iskustva sa starijih kolega na mlađe i obezbedio kadar sa višim stepenom informatičkih znanja. – piše na sajtu.

  Takođe, navodi se da novim konkursom Republički geodetski zavod očekuje da ostvari značajno pojačanje kadrova u službama za katastar nepokretnosti i na taj način efikasnije i brže odgovori na sve zahteve građana.

  Republički geodetski zavod oglasiće konkurs na vebsajtu RGZ-a, Službe za upravljanje kadrovima i Nacionalne službe za zapošljavanje.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/sindikat-rgz-sta-se-desava-ne-radi-dve-trecine-zaposlenih-a-kazu-sve-u-redu/

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]