• Kažnjeni zbog vožnje pod uticajem alkohola i opojnih droga

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača koji su pod dejstvom alkohola učinili prekršaj nasilnička vožnja i trojicu vozača koji su upravljali automobilima pod uticajem opojnih droga. Policija u Šidu je zaustavila pedesetčetvorogodišnjeg vozača „golfa“, sa 2,52 promila alkohola u organizmu, a u Irigu takođe pedesetčetvorogodišnjaka koji je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kažnjeni zbog vožnje pod uticajem alkohola i opojnih droga

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača koji su pod dejstvom alkohola učinili prekršaj nasilnička vožnja i trojicu vozača koji su upravljali automobilima pod uticajem opojnih droga.

  Policija u Šidu je zaustavila pedesetčetvorogodišnjeg vozača „golfa“, sa 2,52 promila alkohola u organizmu, a u Irigu takođe pedesetčetvorogodišnjaka koji je upravljao „golfom“ sa 2,47 promila alkohola.

  Patrola u Šidu otkrila je dvadesettrogodišnjaka koji je vozio „hjundai“ pod dejstvom opijata i tridesettrogodišnjeg vozača „ pežoa“ koji je bio pozitivan na kanabis, dok je u Inđiji iz saobraćaja isključen dvadesetčetvorogodišnji vozač „bmv“ pod uticajem kokaina.

  Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

  Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]