• KC otkazao bioskop na otvorenom za sutra zbog kiše, koja će padati i sutra

  Kulturni centar Inđija otkazao je projekcije filmova „Bilo jednom u Srbiji“ i „Moje slatko čudovište“ koje je najavljeno za večeras. Projekcije filmova na otvorenom pomerene su za ponedeljak 22. avgust, prema rečima organizatora „zbog najavljene kiše i loših vremenskih uslova“. Bioskop na otvorenom sa slobodnim ulazom planiran je na košarkaškom terenu pored Kulturnog centra u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  KC otkazao bioskop na otvorenom za sutra zbog kiše, koja će padati i sutra

  Kulturni centar Inđija otkazao je projekcije filmova „Bilo jednom u Srbiji“ i „Moje slatko čudovište“ koje je najavljeno za večeras. Projekcije filmova na otvorenom pomerene su za ponedeljak 22. avgust, prema rečima organizatora „zbog najavljene kiše i loših vremenskih uslova“.

  Bioskop na otvorenom sa slobodnim ulazom planiran je na košarkaškom terenu pored Kulturnog centra u okviru „kulturnog leta“, pored izuzetno toplog i suvog leta organizatori su za „bioskop na otvorenom“ izabrali dane kada su najavljene vremenske nepogode i padavine.

  Pomeranje projekcija ova dva filma za ponedeljak, po svemu sudeći nije konačano jer po najavljenim vremenskim uslovima u Inđiji će se do četvrtka 25. avgusta zadržati nestabilno vreme sa čestim pljuskovima i maksimalnom temperaturom do 24 stepena.

  Ono što će vremenski uslovi dozvoliti jeste pozorišna predstava an otvorenom „Ko je ovde idiot“ koja će biti izvedena na pozornici Kuće Vojnovića 28. avgusta od 20 sati.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]