• Konačno ispravan link ka sajtu Kulturnog centra Inđija

  Ustanova Kulturni centar Inđija je nakon par godina promenila link na svojoj Fejsbuk stranici koji vodi ka zvaničnom sajtu ove Ustanove. Naime, administratori Fejsbuk stranice „Kulturni centar Inđija“ nisu primetili par godina da je link koji je stavljen u kategoriju „informacije“ a vodi ka zvaničnoj stranici ove Ustanove kulture, pogrešan. Višegodišnju grešku na koju administratorima […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Konačno ispravan link ka sajtu Kulturnog centra Inđija

  Ustanova Kulturni centar Inđija je nakon par godina promenila link na svojoj Fejsbuk stranici koji vodi ka zvaničnom sajtu ove Ustanove.

  Naime, administratori Fejsbuk stranice „Kulturni centar Inđija“ nisu primetili par godina da je link koji je stavljen u kategoriju „informacije“ a vodi ka zvaničnoj stranici ove Ustanove kulture, pogrešan. Višegodišnju grešku na koju administratorima nisu ukazali pratioci, saradnici ili radnici ove Ustanove, ispravili su nakon pisanja IN Medija.

  Link koji je, do danas, trebao da vodi na zvanični sajt znatiželjne pratioce Fejsbuk stranice Kulturnog centra, „slao“ bi ih na blog na Indijskom jeziku koji se bavi temom putovanja.

  Video: Snimak ekrana 12.mart 2022. godine

  Već prvog radnog dana nekon pisanja našeg portala, višegodišnja greška je ispravljena, te sad posetioci Fejsbuk stranice „Kulturni centar Inđija“ zaista mogu „klikom na link“ i da stignu na sajt ove Ustanove kulture. Ono što nije ispravljeno a svakako je neophodno jeste ažuriranje informacija samog sajta koje ne sadrže potpune detalje o predstavama, filmovima ili izložbama.

  Spisak filmova koje očekuje ljubitelje ove umetnosti u jednom mesecu, nabacan je i bukvalno prepisan sa drugih sajtova. Više detalja koji bi zainteresovali publiku ne može se naći u kategoriji – film.

  Kada je u pitanju pozorišna ponuda ove Ustanove, ona nije sjajna ali je kontinuirana, samo o tome ne mogu ljubitelji pozorišta saznati na sajtu KC Inđija. Retkost je da se najava o pozorišnom repertoaru nađe na sajtu, i kao u slučaju sa filmom, mogu se iščitati prepisane recenzije.

  Video: snimak ekrana 14. mart 2022. godine

  Da je ukazivanje na grešku uticalo na to da greška bude ispravljena, usamljen je primer, bar kada su u pitanju Ustanove i institucije u Inđiji.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija