• Konstrakta u finalu pod rednim brojem 24

  Konstrakta će svoju pesmu In corpore sano u velikom finalu 66. Evrosonga otpevati pretposlednja, pod rednim brojem 24, nakon Poljske a pre Estonije., prenosi portal evrovizija.rs. Takmičarsko veče otvoriće predstavnici Češke Republike grupa „We Are Domi“, dok će takmičenje zatvoriti pesma iz Estonije Hope koju izvodi Stefan. Konstrakta: Nisam čula sebe, već publiku kako tapše i peva Srpska predstavnica […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Konstrakta u finalu pod rednim brojem 24

  Konstrakta će svoju pesmu In corpore sano u velikom finalu 66. Evrosonga otpevati pretposlednja, pod rednim brojem 24, nakon Poljske a pre Estonije., prenosi portal evrovizija.rs.

  Takmičarsko veče otvoriće predstavnici Češke Republike grupa „We Are Domi“, dok će takmičenje zatvoriti pesma iz Estonije Hope koju izvodi Stefan.

  Konstrakta: Nisam čula sebe, već publiku kako tapše i peva

  Srpska predstavnica na Evroviziji Ana Ðurić Konstrakta izjavila je, nakon prolaska u finale ovog takmičenja koje se održava u Torinu, da je zahvalna na podršci gledalaca iz publike.

  Veoma sam zahvalna na podršci gledalaca, osećam se dobro. U jednom trenutku nisam čula sebe, samo sam čula publiku kako tapše i peva sa mnom, –  rekla je Konstrakta, a preneo sajt RTS.

  Konačan redosled nastupanja u završnici ovogodišnje Evrovizije odredili su producenti takmičenja, i to na osnovu preliminarnog žreba, žanra, karaktera i dinamike pesama. Konačan redosled nastupanja verifikuje supervizor Pesme Evrovizije Martin Österdahl i Referentna grupa Evropske radiodifuzne unije (EBU).

  Nastup zemlje domaćina u finalu određen je direktnim slučajnim žrebom na sastanku šefova delegacija u martu, te je unapred bilo poznato da će italijanski predstavnici Mahmood i Blanco nastupiti pod rednim brojem 9. Taj potez sprovodi se da bi postojala „polazna tačka“ te da bi se izbeglo da producenti „podese“ dobru poziciju domaćinu.

  Izvor. evrovizija.rs

  IN Medija

  Vidi još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pesma-evrovizije-2022-italijanski-stil-ukrajinsko-sazeljenje-i-srpska-avangarda/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika

  Novogodišnji bazar u Beški

  I ovog vikenda u Beški, u parku Danice Jovanović moći ćete da uživate u dobroj muzici i ukusnoj […]