Kontrola i plaćanje računa za gas preko interneta – “neviđenom” aplikacijom

Javno preduzeće „Ingas“ Inđija u narednom periodu uvešće mogućnost elektronskog praćenja računa za utrošen gas, piše RTV. – Građani će u svakom trenutku moći da vide svoj račun, i tako će dobiti još jednu olakšicu prilikom planiranja svog kućnog budžeta – navodi se u objavi. RTV prenosi da je aplikacija za smart telephone i tablete […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Kontrola i plaćanje računa za gas preko interneta – “neviđenom” aplikacijom

Javno preduzeće „Ingas“ Inđija u narednom periodu uvešće mogućnost elektronskog praćenja računa za utrošen gas, piše RTV.

– Građani će u svakom trenutku moći da vide svoj račun, i tako će dobiti još jednu olakšicu prilikom planiranja svog kućnog budžeta – navodi se u objavi.

RTV prenosi da je aplikacija za smart telephone i tablete aktivirana od nove godine. Međutim, nju je i dalje nemoguće pronaći na sajtu Ingasa, pretragom na internetu ili u zvaničnim prodavnicama mobilnih apliikacija.

– Izuzetno dobra stvar je što će svako moći od svoje kuće da upali računar, da vidi svoj račun, na kome se nalazi QR kod, gde će moći, za ljude koji imaju aplikaciju na mobilnom telefonu od svoje banke, da prinesu ekranu, ka tom QR kodu i na mobilnom telefonu će se pojaviti nalog za uplatu, odnosno na taj način će moći, iz fotelje, da plate svoj račun – objasnio je direktor Ingasa Zoran Milićević za RTV.

Kako se navodi, preciznije informacije biće dostupne sledećeg petka, na sastanku “Sistema 48”.

Zanimljivo je da je pokrajinski javni servis, Radio televizija Vojvodine, objavljujući ovu vest, Inđiju svrstao pod “Stara Pazova”, greškom ili iz neznanja ignorišući činjenicu da se radi o dve zasebne vojvođanske opštine.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Servisne informacije

Produžena zabrana saobraćaja na deonici Golubinci – Stara Pazova centar

Saobraćaj će i dalje biti zabranjen na deonici Golubinci – Stara Pazova (centar) jer se pomera rok za završetak radova. „Putevi Srbije“ navode da će se do 30. novembra odvijati radovi u zoni nadvožnjaka u Staroj Pazovi, (a u sklopu radova na modernizaciji železničke pruge Beograd – Novi Sad – Subotica), na državnom II A […]

Sutra bez struje delovi Inđije i Čortanovaca

Zbog radova na elektro-mreži bez električne energije sutra (u utorak 31.10.) biće potrošači u Inđiji i Čortanovcima. Kako se navodi u saopštenju, u Inđiji od 09 do 13 časova bez struje ostaće sledeći potrošači: -Ulica Dušana Jerkovića od broja 29/32 do broja 47/54, -Novosadska ulica,  od broja 2/25 do 38/55a, -Ulica Zanatlijska od broja 1/2 […]