• Imenovanje direktora KC-a, gradske biblioteke i JP „Inđija put“

  Pred odbornicima Skupštine opštine Inđija će se 26. avgusta naći 12 tačaka dnevnog reda. Između ostalog, na dvanaestoj sednici će se razmatrati izmena Odluke o izradi izmene i dopune Prostornog plana opštine Inđija zatim će se razmatrati Rešenje o davanju u zakup dela terase na novom krilu zgrade opštine. Ukoliko odbornici donesu pomenuto rešenje, to […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Imenovanje direktora KC-a, gradske biblioteke i JP „Inđija put“

  Pred odbornicima Skupštine opštine Inđija će se 26. avgusta naći 12 tačaka dnevnog reda. Između ostalog, na dvanaestoj sednici će se razmatrati izmena Odluke o izradi izmene i dopune Prostornog plana opštine Inđija zatim će se razmatrati Rešenje o davanju u zakup dela terase na novom krilu zgrade opštine. Ukoliko odbornici donesu pomenuto rešenje, to će podrazumevati da Telekom Srbije u narednih pet godina lokalnoj samoupravi plaća zakup u vrednosti od 520 evra, na mesečnom nivou.

  Pored toga, odbornici u Skupštini opštine Inđija će razmatrati finansijske izveštaje javnih preduzeća: Vodovod i kanalizacija, Komunalac i Ingrin. Na devnom redu sednice naći će se i imenovanje direktora JP „Inđija put“ ali i imenovanje direktora ustanove Kulturni centar Inđija. Podsetimo, dosadašnjoj direktorici ove ustanove istakao je mandat  ali će ona po svemu sudeći i dalje rukovoditi ovom ustanovom kulture iako je prilikom njenog  postavljenja još 2016. godine bilo niz nelogičnosti pa i kršenja Zakona o kulturi o čemu više možete pročitati ovde.

  Takođe, odbornici će na sednici razmatrati i doneti Rešenje o imenovanju direktora Narodne biblioteke „Dr Đorđe Natošević“.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI