• Krčedin: Gak predložio kontrolisane restrikcije vode od ponedeljka

  Nakon sastanka meštana Krčedina i predsednika opštine Inđija, Vladimira Gaka donet je zaključak da se od ponedeljka, u tom naseljenom mestu, od ponoći do 5 sati ujutru uvedu „kontrolisane“ restrikcije vode kako bi se u narednom periodu vodosnabdevanje normalizovalo. Kako je naglašeno, u utorak će se znati efekti restrikcija pa će se u zavisnosti od […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Krčedin: Gak predložio kontrolisane restrikcije vode od ponedeljka

  Nakon sastanka meštana Krčedina i predsednika opštine Inđija, Vladimira Gaka donet je zaključak da se od ponedeljka, u tom naseljenom mestu, od ponoći do 5 sati ujutru uvedu „kontrolisane“ restrikcije vode kako bi se u narednom periodu vodosnabdevanje normalizovalo. Kako je naglašeno, u utorak će se znati efekti restrikcija pa će se u zavisnosti od toga i reagovati.  

  Meštani Krčedina

  Sastanak je održan u Domu kulture i pored predsednika opštine Inđija meštanima Krčedina su se obratili i direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljub Trifunović kao i Dragan Došen, tehnički direktor tog javnog preduzeća. Uglavnom se moglo čuti ono što su predstavnici vlasti i ranije obećavali tačnije da je jedino rešenje novi bunar. Prilikom rasprave, prvi čovek opštine Inđija, Vladimir Gak, izneo je podatak da je već pokrenut postupak javne nabavke i to u petak.

  Čudi me da vas ovi što vas informišu nisu to rekli. – kazao je Gak.

  Prilikom rasprave se moglo čuti i da je upravo to što je naveo predsednik opštine još jedna u nizu zamerki lokalnoj vlasti jer su krčedinci Gaku postavili pitanje „zbog čega ih opština nije obavestila da je raspisana javna nabavka nego se čekao sastanak da im se to saopšti?“.

  Na ovo pitanje, kao i na mnoga druga stotinjak prisutnih meštana Krčedina je ostalo bez odgovora.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/krcedin-strah-za-vlast-veci-od-problema-nestasice-vode/

  M.Blećić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika