Krčedin: Gak predložio kontrolisane restrikcije vode od ponedeljka

Nakon sastanka meštana Krčedina i predsednika opštine Inđija, Vladimira Gaka donet je zaključak da se od ponedeljka, u tom naseljenom mestu, od ponoći do 5 sati ujutru uvedu „kontrolisane“ restrikcije vode kako bi se u narednom periodu vodosnabdevanje normalizovalo. Kako je naglašeno, u utorak će se znati efekti restrikcija pa će se u zavisnosti od […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Krčedin: Gak predložio kontrolisane restrikcije vode od ponedeljka

Nakon sastanka meštana Krčedina i predsednika opštine Inđija, Vladimira Gaka donet je zaključak da se od ponedeljka, u tom naseljenom mestu, od ponoći do 5 sati ujutru uvedu „kontrolisane“ restrikcije vode kako bi se u narednom periodu vodosnabdevanje normalizovalo. Kako je naglašeno, u utorak će se znati efekti restrikcija pa će se u zavisnosti od toga i reagovati.  

Meštani Krčedina

Sastanak je održan u Domu kulture i pored predsednika opštine Inđija meštanima Krčedina su se obratili i direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljub Trifunović kao i Dragan Došen, tehnički direktor tog javnog preduzeća. Uglavnom se moglo čuti ono što su predstavnici vlasti i ranije obećavali tačnije da je jedino rešenje novi bunar. Prilikom rasprave, prvi čovek opštine Inđija, Vladimir Gak, izneo je podatak da je već pokrenut postupak javne nabavke i to u petak.

Čudi me da vas ovi što vas informišu nisu to rekli. – kazao je Gak.

Prilikom rasprave se moglo čuti i da je upravo to što je naveo predsednik opštine još jedna u nizu zamerki lokalnoj vlasti jer su krčedinci Gaku postavili pitanje „zbog čega ih opština nije obavestila da je raspisana javna nabavka nego se čekao sastanak da im se to saopšti?“.

Na ovo pitanje, kao i na mnoga druga stotinjak prisutnih meštana Krčedina je ostalo bez odgovora.

POGLEDAJ JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/krcedin-strah-za-vlast-veci-od-problema-nestasice-vode/

M.Blećić (IN Medija)

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Ješić: Ako nisam u pravu neka me tuže

Priča o kvalitetu pijaće vode u Inđiji se pretvorila u političko prepucavanje lokalne vlasti i nekadašnjeg predsednika Opštine Gorana Ješića.

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.