• Krčedinci polagali lažne nade u „svog“ odbornika

  Na 22. sednici lokalnog parlamenta Inđije između ostalih tačaka našle su se i izmene finansijskog plana mesnih zajednica. Pre same sednice odbornik iz  Krčedina Miloš Ćosović kazao je za IN Medija da će tražiti objašnjenje od direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ o razlozima prekidanja vodosnabdevanja u Krčedinu i neobaveštavanju stanovnika tog mesta o satnici restrikcija. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Krčedinci polagali lažne nade u „svog“ odbornika

  Na 22. sednici lokalnog parlamenta Inđije između ostalih tačaka našle su se i izmene finansijskog plana mesnih zajednica. Pre same sednice odbornik iz  Krčedina Miloš Ćosović kazao je za IN Medija da će tražiti objašnjenje od direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ o razlozima prekidanja vodosnabdevanja u Krčedinu i neobaveštavanju stanovnika tog mesta o satnici restrikcija.

  -Evo i juče su bile restrikcije vode u Krčedinu, čekam direktora Trifunovića da ga pitam. Već par puta sam ga napadao, sad ću da ga pitam da se kopa još neki bunar da imamo vode – kazao je za IN Medija odbornik iz Krčedina Miloš Ćosović.

  Mogućnost da svoje pitanje i sugestiju uputi direktoru JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljubu Trifunoviću koji je prisustvovao današnjoj sednici, odbornik Ćosović nije iskoristio ni u toku rasprave o finansijskom planu MZ Krčedin ali ni kroz odbornička pitanja.

  Vodosnabdevanje, prema rečima meštana ovog naseljenog mesta Inđije, iznenada prestaje oko 21:30 u celom mestu da bi se oko 3 ujutro vodosnabdevanje isto tako iznenada normalizovalo. U JKP „Vodovod i kanalizacija“ za IN Medija su potvrdili da ima restrikcija zbog neracionalne potrošnje ali da će sva sledeća isključenja blagovremeno najaviti. Restrikicije bez najave su nastavljene i nakon uveravanja iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ da će meštani Krčedina biti obavešteni o satnicama isključenja vode.

  Iako su restrikcije vode učestale, čega je i sam svedok, odbornik Ćosović se u Krčedin vraća bez odgovora zašto ovo selo ostaje bez vode nenajavljeno i koja su eventualna rešenja problema.

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dosen-restrikcije-vode-u-krcedinu-bez-najave-zbog-neracionalne-potrosnje/

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]