Krčedinci polagali lažne nade u „svog“ odbornika

Na 22. sednici lokalnog parlamenta Inđije između ostalih tačaka našle su se i izmene finansijskog plana mesnih zajednica. Pre same sednice odbornik iz  Krčedina Miloš Ćosović kazao je za IN Medija da će tražiti objašnjenje od direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ o razlozima prekidanja vodosnabdevanja u Krčedinu i neobaveštavanju stanovnika tog mesta o satnici restrikcija. […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Krčedinci polagali lažne nade u „svog“ odbornika

Na 22. sednici lokalnog parlamenta Inđije između ostalih tačaka našle su se i izmene finansijskog plana mesnih zajednica. Pre same sednice odbornik iz  Krčedina Miloš Ćosović kazao je za IN Medija da će tražiti objašnjenje od direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ o razlozima prekidanja vodosnabdevanja u Krčedinu i neobaveštavanju stanovnika tog mesta o satnici restrikcija.

-Evo i juče su bile restrikcije vode u Krčedinu, čekam direktora Trifunovića da ga pitam. Već par puta sam ga napadao, sad ću da ga pitam da se kopa još neki bunar da imamo vode – kazao je za IN Medija odbornik iz Krčedina Miloš Ćosović.

Mogućnost da svoje pitanje i sugestiju uputi direktoru JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljubu Trifunoviću koji je prisustvovao današnjoj sednici, odbornik Ćosović nije iskoristio ni u toku rasprave o finansijskom planu MZ Krčedin ali ni kroz odbornička pitanja.

Vodosnabdevanje, prema rečima meštana ovog naseljenog mesta Inđije, iznenada prestaje oko 21:30 u celom mestu da bi se oko 3 ujutro vodosnabdevanje isto tako iznenada normalizovalo. U JKP „Vodovod i kanalizacija“ za IN Medija su potvrdili da ima restrikcija zbog neracionalne potrošnje ali da će sva sledeća isključenja blagovremeno najaviti. Restrikicije bez najave su nastavljene i nakon uveravanja iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ da će meštani Krčedina biti obavešteni o satnicama isključenja vode.

Iako su restrikcije vode učestale, čega je i sam svedok, odbornik Ćosović se u Krčedin vraća bez odgovora zašto ovo selo ostaje bez vode nenajavljeno i koja su eventualna rešenja problema.

Pročitaj još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dosen-restrikcije-vode-u-krcedinu-bez-najave-zbog-neracionalne-potrosnje/

Verica Marinčić (IN Medija)

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.